דלעת שלמה אפויה
אם יש לך סוכר חום, זנגביל טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פודינג דלעת אפוי בקליפה דלעת, דלעת אפויה, ו הדלעת האפויה הטובה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים את המכסה את הדלעת ולהסיר את הזרעים.
מערבבים את הביצים, קצפת, סוכר חום, מולסה, אגוז מוסקט, קינמון וג ' ינג ' ר.
יוצקים תערובת לתוך פגז דלעת העליון עם החמאה. החלף מכסה על דלעת ומניח בתבנית אפייה.
אופים עבור 1 עד 1-1 / 2 שעות או עד תערובת יש להגדיר כמו פודינג. אפשר להתקרר ולהגיש ישר מהדלעת ליד השולחן, מגרד חלק מהבשר מקיר הדלעת עם כל מנה.