קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

דלעת שלמה אפויה

דלעת שלמה אפויה
אם יש לך סוכר חום, זנגביל טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פודינג דלעת אפוי בקליפה דלעת, דלעת אפויה, ו הדלעת האפויה הטובה ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את המכסה את הדלעת ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
זרעיםזרעים
3
מערבבים את הביצים, קצפת, סוכר חום, מולסה, אגוז מוסקט, קינמון וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
4
יוצקים תערובת לתוך פגז דלעת העליון עם החמאה. החלף מכסה על דלעת ומניח בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עבור 1 עד 1-1 / 2 שעות או עד תערובת יש להגדיר כמו פודינג. אפשר להתקרר ולהגיש ישר מהדלעת ליד השולחן, מגרד חלק מהבשר מקיר הדלעת עם כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
דלעתדלעת
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור