דלעת שלמה אפויה
דלעת שלמה אפויה עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, סוכר דלעת, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו פודינג דלעת אפוי בקליפה דלעת, דלעת אפויה, ו הדלעת האפויה הטובה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים את המכסה את הדלעת ולהסיר את הזרעים.
מערבבים את הביצים, קצפת, סוכר חום, מולסה, אגוז מוסקט, קינמון וג ' ינג ' ר.
יוצקים תערובת לתוך פגז דלעת העליון חמאה. החלף מכסה על דלעת ומניח בתבנית אפייה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) עבור 1 עד 1-1 / 2 שעות או עד תערובת יש להגדיר כמו פודינג.
מגישים זכות מן הדלעת ליד השולחן, גירוד חלק מהבשר מקיר הדלעת עם כל מנה.