דנית אבלסקיבר
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו ? Ebelskiver הדני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-7 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כיכר דנית והכנת לחם ב-Jo Jo's Danish Bakery , Crescent Danish , ומאפים דניים .
הוראות
טורפים את החלמונים בקערה; מקציפים את החצי-חצי, הסוכר והמלח עם החלמונים עד לקבלת תערובת אחידה.
טורפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והקינמון יחד בקערה נפרדת. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים רק עד לקבלת מרקם חלק ורוב הגושים נעלמים.
במיקסר חשמלי מקציפים את החלבונים בקערה עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות את החלבונים הטרופים לתוך הבלילה.
מברישים חמאה מומסת לתוך השקעים העגולים של מחבת אבלסקיבר מברזל יצוק.
מניחים את המחבת על אש בינונית-גבוהה. כשהחמאה חמה מאוד ומריחה מעט אגוזי, יוצקים לכל שקע את הבלילה וממלאים את הצורות העגולות כחצי עד שלושת רבעי. אפשרו לאבלסקיבר להתבשל עד שהתחתית מזהיבה, 1 עד 2 דקות. הבלילה הפנימית עדיין תהיה נוזלית.
בעזרת קיסם או שיפוד עץ, דוחפים בעדינות כל אבלסקיבר בקצה כדי להשתחרר מהתבנית. הכנס את הקיסם קלות לקצה העליון מבפנים, והרם בעדינות וסובב את הלביבה כדי להפוך אותה. הופכים אותם כך שהתחתיות העגולות פונות כלפי מעלה והבלילה הנוזלית שבמרכז פנקייק תיכנס לתחתית השקע העגול. מבשלים עד שהצד השני של כל פנקייק משחים, כדקה נוספת.
מוציאים את הלביבות המוכנות מהמחבת עם הקיסם, מעבירים לצלחת ומגישים חם.