קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות7
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דנית אבלסקיבר

דנית אבלסקיבר
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו ? Ebelskiver הדני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-7 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כיכר דנית והכנת לחם ב-Jo Jo's Danish Bakery , Crescent Danish , ומאפים דניים .

הוראות

1
טורפים את החלמונים בקערה; מקציפים את החצי-חצי, הסוכר והמלח עם החלמונים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות קוקוס, מחולק5 כוסות קוקוס, מחולק
עלי נענע טריים שנקטפועלי נענע טריים שנקטפו
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
8 כוסות רוטב עגבניות אהוב8 כוסות רוטב עגבניות אהוב
ליטר (בערך שמנת כבדהליטר (בערך שמנת כבדה
2
טורפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והקינמון יחד בקערה נפרדת. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים רק עד לקבלת מרקם חלק ורוב הגושים נעלמים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
3 עד 6 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי3 עד 6 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי
לכל פאונד), ולכל פאונד), ו
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
8 כוסות רוטב עגבניות אהוב8 כוסות רוטב עגבניות אהוב
ליטר (בערך שמנת כבדהליטר (בערך שמנת כבדה
3
במיקסר חשמלי מקציפים את החלבונים בקערה עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות את החלבונים הטרופים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
ליטר (בערך שמנת כבדהליטר (בערך שמנת כבדה
4
מברישים חמאה מומסת לתוך השקעים העגולים של מחבת אבלסקיבר מברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של עוגת פאונדפרוסות דקות של עוגת פאונד
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
5
מניחים את המחבת על אש בינונית-גבוהה. כשהחמאה חמה מאוד ומריחה מעט אגוזי, יוצקים לכל שקע את הבלילה וממלאים את הצורות העגולות כחצי עד שלושת רבעי. אפשרו לאבלסקיבר להתבשל עד שהתחתית מזהיבה, 1 עד 2 דקות. הבלילה הפנימית עדיין תהיה נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של עוגת פאונדפרוסות דקות של עוגת פאונד
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
6
בעזרת קיסם או שיפוד עץ, דוחפים בעדינות כל אבלסקיבר בקצה כדי להשתחרר מהתבנית. הכנס את הקיסם קלות לקצה העליון מבפנים, והרם בעדינות וסובב את הלביבה כדי להפוך אותה. הופכים אותם כך שהתחתיות העגולות פונות כלפי מעלה והבלילה הנוזלית שבמרכז פנקייק תיכנס לתחתית השקע העגול. מבשלים עד שהצד השני של כל פנקייק משחים, כדקה נוספת.
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
5 בצל ירוק חתוך ל-1/25 בצל ירוק חתוך ל-1/2
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
7
מוציאים את הלביבות המוכנות מהמחבת עם הקיסם, מעבירים לצלחת ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן