דקי נענע
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך אבקת קקאו, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מנטה Thins, עוגיות, ו Spearmint Thins (מתכונים דומים).
הוראות
שמנת החמאה עד שהוא קל ורך.
מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים לערבב, עוצרים כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מערבבים בתמצית הביצה והוניל. לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח בחצאים, מכים לשלב לאחר כל תוספת.
להפוך את הבצק על משטח נקי וליצור אותו לדיסק עם הידיים. לפצל את הדיסק לשניים ולמקם אותם במקרר כדי המשרד עד 1 שעה.
עבודה על משטח מקומח (תצטרך כמות הגונה, שכן הבצק הוא דביק), לרדד את הבצק ל 1/8 אינץ ' עבה. לעצב את העוגיות באמצעות חותך עגול 1 1/2 אינץ ' ומניחים אותם על גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, ואז לתת מגניב לחלוטין.
לשבור את השוקולד לתוך קערה ולהגדיר אותו על סיר קטן של מים רותחים (ודא הקערה לא לגעת במים).
מוסיפים את החמאה ואת טעם המנטה ומערבבים את התערובת בהתמדה עד שהיא נמסה במלואה ונראית מבריקה וחלקה.
הסר את הקערה ולתת לשוקולד להתקרר מעט.
אחד אחד, לזרוק את העוגיות לתוך השוקולד, ואז לגרוף אותם החוצה עם מזלג לתת עודף לטפטף. (הקש על העוגיות בצד של הקערה כדי לעזור לנקז את השוקולד הנוסף.) להעביר אותם בזהירות מתלה חוט או נייר קלף מצופה גיליון אפייה. כאשר הם כל מצופה, להעביר את הסדין למקרר להגדיר מקפיא.