דקר בגריל עם חמאת מנגו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 343 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מנגו, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו דג דקר בגריל עם חמאה משחימה-קוסקוס כתום, סביצ'ה דקר עם מנגו, הדר וכוסברה, ו שיפודי דקר W / מנגו & סראנו חם & רוטב קממבר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים בשאלות; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את המנגו, דבש 1/4 כוס שמן זית, יין לבן, פתיתי פלפל אדומים, ומלח. להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מופחת מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחון
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מברשת שני הצדדים של פילה דקר עם 1 כף שמן זית, מתבלים עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקר
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסדרים פילה דקר על המחבת ומבשלים עד הדג הוא אטום ומפריד בקלות תחת מזלג, על 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים את הדג עם רוטב מנגו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.