דקר בגריל עם רוטב משמש-ג'ינג'ר
דקר בגריל עם רוטב משמש-ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 236 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, להדביק צ'ילה, ג' ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו דקר צרוב במחבת עם תבלין זנגביל מתוק, פילה לוקוס עם פירות הדר-שומר, ו דג דקר שחור מוקפץ עם רוטב אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 9 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה, ומערבבים את תערובת משמש עד מעורבב היטב.
תן לעוגת משמש-ג ' ינג ' ר לעמוד במשך 1 שעה.
לשפשף את הדבק צ ' ילה על שני הצדדים של פילה דקר, ולהכין את הגריל.
מניחים את פילה דקר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, גריל במשך 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים את פילה דקר עם רליש משמש-ג ' ינג ' ר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.