תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דקר עם סלט מלפפון רוטב חרדל סויה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, סאקה, מלפפון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל, מקרל מעושן, מלפפון וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל, ו רוטב סויה-שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר, מחית את רוטב הסויה עם חומץ אורז, מירין, סאקה, חרדל ושליש מהשום. עם המכונה על, לאט לשפוך 6 כפות של שמן צמחי להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
חומץ אורז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
באמצעות מנדולינה, דק לחתוך חצי המלפפון לאורכו. דק julienne את המלפפון שנותר חצי, כמו גם את הגזר ואת דייקון. בקערה בינונית, לזרוק את הירקות julienned יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את שאלוט פרוס ואת השום הנותר ומבשלים על חום מתון עד חום זהוב, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את שאלוט ושום לצלחת נייר towellined לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מתבלים את פילה הדקר במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. הפעל ומבשל על חום מתון עד רק לבן לאורך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כף 1 כף של רוטב סויה חרדל במרכז כל צלחת. מקפלים את פרוסות מלפפון ולסדר אותם על ההלבשה. הגדר את פילה דקר על המלפפונים, הצדדים משחימים למעלה, העליון עם ירקות julienned.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1-1/2 אונקיות. ג'ין
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
7
טפטוף עם ההלבשה הנותרת.
8
מקשטים עם שום מטוגן ושאלו, רצועות צ ' ילה, זרעי שומשום קלויים, עלי כוסברה ועירית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
שום מטוגן
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
שאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.