קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל

דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דקר עם סלט מלפפון רוטב חרדל סויה. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו דייקון, לונג צ'ילה, שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל, מקרל מעושן, מלפפון וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל, ו רוטב סויה-שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, מחית את רוטב הסויה עם חומץ אורז, מירין, סאקה, חרדל ושליש מהשום. עם המכונה על, לאט לשפוך 6 כפות של שמן צמחי להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
חומץ אורזחומץ אורז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
באמצעות מנדולינה, דק לחתוך חצי המלפפון לאורכו. דק julienne את המלפפון שנותר חצי, כמו גם את הגזר ואת דייקון. בקערה בינונית, לזרוק את הירקות julienned יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צנון דייקוןצנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את שאלוט פרוס ואת השום הנותר ומבשלים על חום מתון עד חום זהוב, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את שאלוט ושום לצלחת נייר towellined לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מתבלים את פילה הדקר במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. הפעל ומבשל על חום מתון עד רק לבן לאורך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקרפילה דקר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כף 1 כף של רוטב סויה חרדל במרכז כל צלחת. מקפלים את פרוסות מלפפון ולסדר אותם על ההלבשה. הגדר את פילה דקר על המלפפונים, הצדדים משחימים למעלה, העליון עם ירקות julienned.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקרפילה דקר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
7
טפטוף עם ההלבשה הנותרת.
8
מקשטים עם שום מטוגן ושאלו, רצועות צ ' ילה, זרעי שומשום קלויים, עלי כוסברה ועירית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
שום מטוגןשום מטוגן
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.