דקר עם רוטב צ'יפוטלה קל נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, חמאה, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו כריך דקר בגריל עם רוטב טרטר צ'יפוטלה, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו רוטב אנצ'ילדה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים את החומרים הראשונים 4. מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים 8 דקות, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך; מערבבים בחלב, ומבשלים 1 דקה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.