דקר צרוב במחבת עם סלט כרוב
דקר צרוב במחבת עם סלט כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 569 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חלפיניו, עלי כוסברה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: דקר צרוב במחבת עם תבלין זנגביל מתוק, סנדוויצ'ים עם דקר עם מוג' ו מאיו, ו דקר צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי.
הוראות
חותכים כל poblano במחצית לאורכו ולהסיר את הגבעולים, זרעים, ורידים.
מניחים בצד חתוך על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. לצלות עד העורות להשחיר, על 5 דקות.
מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד לכמה דקות.
הסר וזרוק את העורות. חותכים את poblanos לרצועות ארוכות, דקות ומניחים בקערה בינונית. בבלנדר, דופק את jalapeno, כוסברה, מיץ לימון, דבש, ו 3/4 כפית מלח לשלב. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1/4 כוס השמן ומערבבים עד צורות ויניגרט חלקה.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני. לתבל את הדג עם שאר המלח והפלפל. מבשלים עד הדג הוא אטום לאורך, על 5 דקות לכל צד.
מוסיף את poblanos וצ ' יפס לחסה, לטפטף עם ויניגרט, ולזרוק.
מגישים לצד הדגים. טיפ: אתה יכול להשתמש בכל דגים המשרד, בשר לבן במקום הדקר. נסה בקלה, סנאפר אדום, הליבוט, אמנון, או בס ים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.