אם יש לך פפריקה, אבקת בצל, פלפל קאיין הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Delta Tamales, עוגת בוץ מיסיסיפי + בגידה של תנ " ך הבישול הדרומי של פאולה דין! - סגור, ו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas.
הוראות
1
חותכים את הבשר לחתיכות גדולות ומניחים בסיר גדול, כבד. מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. לכסות את הסיר, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, 2 עד 2½ שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הבשר ושמור את נוזל הבישול. כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר ולהשליך כל עור או חתיכות גדולות של שומן. לגרוס או לקצוץ את הבשר לחתיכות קטנות. צריך להיות בערך 14 עד 16 כוסות בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
3
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול וכבד על אש בינונית. מערבבים את אבקת צ ' ילי, פפריקה, מלח, פלפל, קאיין, אבקת בצל, אבקת שום, כמון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כָּתֵף
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבשר ומערבבים מעיל עם שמן ותבלינים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר הוא התחמם, 7 עד 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשר
דַק-
5
כדי להכין את קליפות התירס: בעוד הבשר מבשל, להשרות את הקליפות בקערה גדולה או כיור של מים חמים מאוד, עד שהם מתרככים וגמיש, על 2 שעות. בעדינות להפריד את הקליפות לעלים בודדים, מנסה לא לקרוע אותם. לשטוף את כל אבק ולהשליך כל משי תירס. שמור על כל דיסק שמתפצל לצד, שכן שני חלקים קטנים יכולים להיות חופפים ומשמש כאחד.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירס
1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כדי להפוך את בצק מאסה: מערבבים את maseca, אבקת אפייה, מלח, שומן יחד בקערה גדולה עד מעורבב היטב. בהדרגה מערבבים במרק חם מספיק (מבישול הבשר) כדי להפוך בצק רך, ספוגי כי הוא עקביות של פירה עבה. הבצק צריך להיות לח אבל לא רטוב. מכסים את הקערה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שומן חזיר
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
הסר קליפת תירס מן המים וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
הנח את הקליפה על משטח עבודה.
3
כ - ¼ כוס של המסא בשכבה זוגית על פני הקצה הרחב של הקליפה כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצוות. כף על 1 כף של תערובת הבשר בשורה במורד מרכז מסה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשר
4
מגלגלים את הקליפה כך שבצק מאסה מקיף את המילוי ויוצר גליל או חבילה. מקפלים את הקליפה מתחת לסגור את התחתונה ולהשלים את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מניחים את הטמלים שהושלמו בשכבה אחת על תבנית אפייה. חזור עד כל מאסה ומילוי משמש. מבשלים או קיטור tamales.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
כדי להרתיח: לעמוד זקוף tamales, צד סגור למטה, בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים מספיק tamales בסיר, כך שהם לא נופלים או לבוא unrolled, או לקשור את הצרור יחד עם חוט מטבח. בזהירות למלא את הסיר עם מספיק מים לבוא רק לחלק העליון של tamales, מנסה לא לשפוך מים ישירות על tamales. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה. מכסים את הסיר, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד masa הוא המשרד ומושך מן הקליפה בקלות ובצורה נקייה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
כדי קיטור: לעמוד זקוף tamales, צד סגור למטה, בסל ספינת קיטור גדול. מכסים את tamales עם מגבת לחה או קליפות נוספות. קיטור על tamales מעל מים רותחים עד המסא הוא מוצק ומתרחק מהקליפה בקלות ובניקיון, על 1 עד 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.