דרום Foodways ' מיסיסיפי דלתא חם Tamales
אם יש לך פפריקה, אבקת בצל, פלפל קאיין הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Delta Tamales, עוגת בוץ מיסיסיפי + בגידה של תנ " ך הבישול הדרומי של פאולה דין! - סגור, ו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas.
הוראות
חותכים את הבשר לחתיכות גדולות ומניחים בסיר גדול, כבד. מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. לכסות את הסיר, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, 2 עד 2½ שעות.
הסר את הבשר ושמור את נוזל הבישול. כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר ולהשליך כל עור או חתיכות גדולות של שומן. לגרוס או לקצוץ את הבשר לחתיכות קטנות. צריך להיות בערך 14 עד 16 כוסות בשר.
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול וכבד על אש בינונית. מערבבים את אבקת צ ' ילי, פפריקה, מלח, פלפל, קאיין, אבקת בצל, אבקת שום, כמון.
מוסיפים את הבשר ומערבבים מעיל עם שמן ותבלינים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר הוא התחמם, 7 עד 10 דקות. תניח בצד.
כדי להכין את קליפות התירס: בעוד הבשר מבשל, להשרות את הקליפות בקערה גדולה או כיור של מים חמים מאוד, עד שהם מתרככים וגמיש, על 2 שעות. בעדינות להפריד את הקליפות לעלים בודדים, מנסה לא לקרוע אותם. לשטוף את כל אבק ולהשליך כל משי תירס. שמור על כל דיסק שמתפצל לצד, שכן שני חלקים קטנים יכולים להיות חופפים ומשמש כאחד.
כדי להפוך את בצק מאסה: מערבבים את maseca, אבקת אפייה, מלח, שומן יחד בקערה גדולה עד מעורבב היטב. בהדרגה מערבבים במרק חם מספיק (מבישול הבשר) כדי להפוך בצק רך, ספוגי כי הוא עקביות של פירה עבה. הבצק צריך להיות לח אבל לא רטוב. מכסים את הקערה במטלית לחה.
הסר קליפת תירס מן המים וללטף אותו יבש.
הנח את הקליפה על משטח עבודה.
כ - ¼ כוס של המסא בשכבה זוגית על פני הקצה הרחב של הקליפה כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצוות. כף על 1 כף של תערובת הבשר בשורה במורד מרכז מסה.
מגלגלים את הקליפה כך שבצק מאסה מקיף את המילוי ויוצר גליל או חבילה. מקפלים את הקליפה מתחת לסגור את התחתונה ולהשלים את החבילה.
מניחים את הטמלים שהושלמו בשכבה אחת על תבנית אפייה. חזור עד כל מאסה ומילוי משמש. מבשלים או קיטור tamales.
כדי להרתיח: לעמוד זקוף tamales, צד סגור למטה, בסיר גדול.
מניחים מספיק tamales בסיר, כך שהם לא נופלים או לבוא unrolled, או לקשור את הצרור יחד עם חוט מטבח. בזהירות למלא את הסיר עם מספיק מים לבוא רק לחלק העליון של tamales, מנסה לא לשפוך מים ישירות על tamales. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה. מכסים את הסיר, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד masa הוא המשרד ומושך מן הקליפה בקלות ובצורה נקייה, על 1 שעה.
כדי קיטור: לעמוד זקוף tamales, צד סגור למטה, בסל ספינת קיטור גדול. מכסים את tamales עם מגבת לחה או קליפות נוספות. קיטור על tamales מעל מים רותחים עד המסא הוא מוצק ומתרחק מהקליפה בקלות ובניקיון, על 1 עד 1 שעות.
מגישים את tamales חם, בקליפות שלהם.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5