קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

דרום מערב Cavatappi

דרום מערב Cavatappi
Cavatappi Southwestern עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. גשו לסופר וקנו פסטה קוואטפי, תירס ללא מלח, בשר בקר טחון רזה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Cavatappi עם עגבניות, Cavatappi ו Chard, ו Cavatappi Pomodoro (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר חום במחבת גדולה ריסס עם ספריי בישול; לנקז. מערבבים סלסה, קישואים ואבקת צ ' ילי; מבשלים על אש נמוכה 10 דקות., ערבוב מדי פעם. בינתיים, לבשל פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים תירס 1/2 כוס גבינה לתוך תערובת בשר; לבשל 3 דקות. או עד גבינה מותכת, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים תערובת בשר, מיץ ליים וכוסברה; מערבבים קלות. למעלה עם שאריות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'