דרום מערב סטייק ושעועית פינטו
סטייק ופולי פינטו דרום-מערב עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 272 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, כוסברה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דרום מערב אורז וסלט שעועית פינטו, דרום מערב פינטו שעועית המבורגרים צמחוניים, ו הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
הסר 1 כפית תערובת כמון, ולהניח בצד.
מפזרים את שאריות הכמון באופן שווה על סטייק. סטייק מעייל קל עם ספריי בישול.
מניחים סטייק במחבת גריל; לבשל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהמחבת; תן לעמוד 5 דקות.
בעוד סטייק מבשל, לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
להוסיף פלפל; לטחון 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים תערובת כמון שמורה, 1/4 כוס סלסה, שעועית; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב, ערבוב כל הזמן.
מניחים תערובת שעועית 1/2 כוס על כל אחד 4 צלחות; לחלק בשר שווה על תערובת שעועית. למעלה כל מנה עם 1 כף סלסה ו 1 כף כוסברה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק