קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

דרום מערב סטייק ושעועית פינטו

דרום מערב סטייק ושעועית פינטו
סטייק ופולי פינטו דרום-מערב עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 272 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, כוסברה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דרום מערב אורז וסלט שעועית פינטו, דרום מערב פינטו שעועית המבורגרים צמחוניים, ו הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
שלב הראשון 3 מרכיבים.
3
הסר 1 כפית תערובת כמון, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
4
מפזרים את שאריות הכמון באופן שווה על סטייק. סטייק מעייל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
מניחים סטייק במחבת גריל; לבשל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
הסר מהמחבת; תן לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים לפרוסות דקות.
8
בעוד סטייק מבשל, לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
להוסיף פלפל; לטחון 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
10
מוסיפים תערובת כמון שמורה, 1/4 כוס סלסה, שעועית; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
11
מניחים תערובת שעועית 1/2 כוס על כל אחד 4 צלחות; לחלק בשר שווה על תערובת שעועית. למעלה כל מנה עם 1 כף סלסה ו 1 כף כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
Dientes De AjoDientes De Ajo
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק