דרילר קאפקייקס
המתכון Driller Cupcakes יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. מתכון זה הוא אהב על ידי 256 אוכל וטבחים. אם יש לך שבבי שוקולד למחצה, סוכר חום חזק, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות בייבי מקלחת: עוגות בננה שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים Macadamia, עוגות מלאות רפש עם זיגוג חלאה { Aka עוגות ליים קוקוס}, ו קאפקייקס NASCAR-מלח וחומץ עוגות חזיר רינד עם זיגוג בירה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך חתיכות בייקון של בוץ': מחממים את התנור ל 204° ולהתאים את המתלה במחצית העליונה של התנור. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ומניחים מדף קירור חוט בגודל דומה בתוך המחבת.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב את הסוכר החום ופלפל.
מוסיפים את רצועות הבייקון וזורקים לתערובת.
להניח את הרצועות בשכבה אחת על המדף העליון עם כל שאריות סוכר.
אופים במשך 25 עד 30 דקות עד השחמה. מגניב מעט לפני חיתוך דק. זה ישמור במשך שבוע 1 מאוחסן במיכל אטום במקרר.
מניחים מדף אפייה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 177°. קו שני 6 כוס מחבתות מאפין בגודל ג ' מבו עם מצעים ומניחים בצד.
מניחים מסננת על קערה בינונית ערבוב לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח את החמאה וסוכר חום עד בשילוב טוב.
מוסיפים את הביצים והוניל ומכים עד שמנת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף חצי מתערובת הקמח ואת החלב, פועם לשלב.
מוסיפים את שאר תערובת הקמח ואת סירופ המייפל, וממשיכים לערבב רק עד המרכיבים היבשים משולבים, מגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מלא כל כוס מאפין מוכן עם הבלילה מעוגלת 1/3 כוס, על 3/4 מלא.
אופים, סיבוב המחבתות באמצע הדרך, עד צמרות הם רק המשרד למגע ובוחן מוכנס במרכז הקאפקייקס יוצא נקי, על 24 דקות. השאירו את הקאפקייקס במחבת על מדף להתקרר במשך 5 עד 10 דקות.
מעבירים את העוגות למדף התיל להתקרר לחלוטין לפני הציפוי, על 1 שעה.
הפוך את Ganache: בסיר 2 ליטר כבד על אש נמוכה, להמיס את החמאה. מערבבים את השמנת וחום עד חם מאוד אבל לא רותח.
הסר מהתנור ומערבבים בשני סוגים של שבבי שוקולד עד חלקה ומבריקה. מוסיפים את הוניל והמלח.
העברה לקערת ערבוב בגודל בינוני, וקריר לטמפרטורת החדר. מצמרר את התערובת במקרר ייקח בערך 1 שעה. לנצח את ganache על מהירות בינונית גבוהה עד עבה וקרם, על 2 עד 3 דקות.
בניית קאפקייקס: הוציאו את הסקופ גלידה (2 עד 21/4 אינץ') ועלו על כל קאפקייק עם כף נדיבה ומעוגלת של ציפוי.
מפזרים 1 כפית מעוגלת של חתיכות בייקון על גבי כל קאפקייק. קאפקייקס ניתן בקירור עד 3 ימים במיכל אטום, או קפוא במשך 1 חודש.