האדון עם בייקון ועגבניות
האדון עם בייקון ועגבניות לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 369 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. אם יש לכם פירורי לחם פנקו, חמאה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חמאה עם בייקון ועגבניות , חוואר עם פירורים , וכיכר בשר עם בייקון ועגבניות .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא מבושל חלקית אך לא פריך.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים במשך 10-15 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה פירורי לחם, עגבניות ופטרוזיליה. לְהַפְרִישׁ.
מורחים שמן וחמאה בתבנית לא משומנת בגודל 15x10x1 אינץ'. תבנית אפיה.
מזלפים מיץ לימון ומפזרים מלח. מעל תערובת פירורי לחם.
אופים, ללא כיסוי, 10-15 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
האדוק עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. ה-Lexème Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![לקסם פינו נואר]()
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק