קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
מגזין

האדוק מעושן, בצל אביב & זעפרן טארט

האדוק מעושן, בצל אביב & זעפרן טארט
זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree, בצל אביב & ברוסקטה halloumi עם סלסה גזר & זעפרן, ו עוגת בצל אביב.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח כדי להתאים פח tart מחורץ 23cm. קו המקרה עם מאפה, משאיר שפע של overhang. קו המאפה עם קלף אפייה, למלא שעועית אפייה ולהושיב אותו על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים במשך 15 דקות, עד המאפה נראה חיוור ומרגיש קצת חול.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את הנייר ואת השעועית, ואז לחזור לתנור במשך 10 דקות יותר, עד רק זהב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, להביא מחבת מים לרתיחה. טיפה האדוק, העור בצד למטה, ולגנוב במשך 5 דקות או עד הבשר הופך לבן.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לנקז, ואז להתקרר קצת. לקלף ולהשליך את העור, ולאחר מכן פתית את הבשר לתוך המאפה. היזהר מעצמות ככל שאתה הולך.
7
ממיסים את החמאה במחבת, ואז מבשלים בעדינות את בצל האביב במשך כ 3 דקות או עד מתרכך אבל עדיין ירוק תוסס. מקציפים את הביצים, קרם או קרם, חרדל וזעפרן יחד בקנקן, ואז מוסיפים את העירית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל אביבבצל אביב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זעפרןזעפרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הפעל תנור עד 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
לפזר את הגבינה ואת הבצל באביב על הדגים, ואז לשפוך את תערובת הביצה מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(קיבלר)(קיבלר)
10
אופים במשך כ 50 דקות, או עד זהב חיוור ופשוט להגדיר באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן את הטארט להתקרר לחלוטין לפני זמירה את הבצק סביב הקצוות. תשאיר את הטארט בקופסת השימורים שלו להעברה. הטארט הוא גם טוב מאוד חם או חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.