האדוק מעושן, בצל אביב & זעפרן טארט
זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree, בצל אביב & ברוסקטה halloumi עם סלסה גזר & זעפרן, ו עוגת בצל אביב.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרדדים את הבצק על משטח מקומח כדי להתאים פח tart מחורץ 23cm. קו המקרה עם מאפה, משאיר שפע של overhang. קו המאפה עם קלף אפייה, למלא שעועית אפייה ולהושיב אותו על תבנית אפייה.
אופים במשך 15 דקות, עד המאפה נראה חיוור ומרגיש קצת חול.
הסר את הנייר ואת השעועית, ואז לחזור לתנור במשך 10 דקות יותר, עד רק זהב.
בינתיים, להביא מחבת מים לרתיחה. טיפה האדוק, העור בצד למטה, ולגנוב במשך 5 דקות או עד הבשר הופך לבן.
לנקז, ואז להתקרר קצת. לקלף ולהשליך את העור, ולאחר מכן פתית את הבשר לתוך המאפה. היזהר מעצמות ככל שאתה הולך.
ממיסים את החמאה במחבת, ואז מבשלים בעדינות את בצל האביב במשך כ 3 דקות או עד מתרכך אבל עדיין ירוק תוסס. מקציפים את הביצים, קרם או קרם, חרדל וזעפרן יחד בקנקן, ואז מוסיפים את העירית ומתבלים במלח ופלפל.
הפעל תנור עד 160c / 140c מאוורר / גז
לפזר את הגבינה ואת הבצל באביב על הדגים, ואז לשפוך את תערובת הביצה מעל.
אופים במשך כ 50 דקות, או עד זהב חיוור ופשוט להגדיר באמצע.
תן את הטארט להתקרר לחלוטין לפני זמירה את הבצק סביב הקצוות. תשאיר את הטארט בקופסת השימורים שלו להעברה. הטארט הוא גם טוב מאוד חם או חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.