האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree
האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אורז בסמטי, יין, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן), האדוק מעושן Kedgeree, ביצי שליו ומיונז קארי, ו האדוק מעושן, בצל אביב & זעפרן טארט.
הוראות
לבשל אורז בסמטי, להשאיר להתקרר.
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
משמנים צלחת גדולה עם חלק מהחמאה. לדחוף את החלמונים דרך מסננת בערך לקצוץ את הלבנים.
בעדינות לחמם את הקרם במחבת עד ממש מתחת לנקודת רתיחה, ולאחר מכן להוסיף את הדג. כיסוי ולגנוב במשך 4 דקות.
מניחים את היין במחבת עם זעפרן חם להחדיר. בקערה גדולה, מערבבים יחד את האורז, קאיין, אבקת קארי, אגוז מוסקט, תיבול, חלבוני ביצה קצוצים ויין חדור זעפרן. הרם את הדג מתוך הקרם ו פתית לתוך הקערה הסרת כל עצמות כפי שאתה מוצא אותם. לגרד את הקרם בעדינות לערבב יחד פעם נוספת.
עצה הכל לתוך המנה החמאה ולנקד את החלק העליון עם החמאה שנותרה.
אופים לחמם במשך 20 דקות, ולאחר מכן לשרת מפוזר עם פטרוזיליה חלמון ביצה מסונן, עם טריזי לימון בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.