האי ים לאפות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אי ים לאפות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 637 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, בטטות, אננס ומיץ תפוזים תערובת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: אי ריבה, Breeze Island, ו Quesadilla האי.
הוראות
מניחים בטטות לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
להחזיר בטטות לסיר הבישול, ומחית עם מיץ עד חלקה. לארוז פירה בטטות לתוך צלחת תבשיל 3 ליטר, נקודה עם חמאה, ואז מפזרים סוכר חום ואגוזים. כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם מבעבע, 35 עד 40 דקות.