הביציות האפויות של השף ג'ון
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם ביצים, פטרוזיליה שטוחה, רוטב מרינרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: כריכי החציל האפויים של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו הלזניה של השף ג'ון.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
רוטב מרינרה כפית לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה קטנה, על 1/4 אינץ ' גבוה.
מפזרים פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה. הפוך באר צרה במרכז הרוטב לביצים.
לפצח כל ביצה לתוך ramekin, ואז לשפוך לתוך צלחת אפייה על רוטב מרינרה.
מפזרים גבינת פרמזן-רג ' יאנו, שמן זית ושמנת. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש עד חלמונים נקבעים רק, 10 עד 12 דקות.