דג הצמחים של לני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עירית, קישואים, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית מתכונים דומים: עוגות דגים בסגנון תאילנדי עם סלט צמחים, herbal tea-איך לעשות הודי בסגנון herbal tean או צ'אי, ו חג צמחים אינפוזיה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן במחבת גדולה. מערבבים בצל, פלפלים אדומים וירוקים בצלצלים. לבשל 3 דקות. אדוני בקישואים, סקווש, עגבניות, זיתים, וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
שאלוט, מגורר או טחון
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לטגן עד ירקות הם רק במכרז. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4
מורחים 1/2 מהירקות לתבנית אפייה משומנת 9x11 אינץ'. מכסים את הירקות עם 1/2 כוס של עשבי תיבול.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.