קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון

הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון
הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון עשויים להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך אבל אגסים, שמן זרעי חמניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת סקווש הקיץ של דבורה מדיסון עם רוזמרין ולימון, מרק גזר השנהב של דבורה מדיסון עם קוביות קנס של גזר כתום, ו סלט עדשים של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים את הסקווש לשניים, לגרד את הזרעים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
שים את החתיכות בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה עם האגסים וכל אבל כמה פרוסות של זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מברשת עם שמן, העונה עם מלח, ואופים עד ריחני ועדין, על 1 שעה. להפוך את החתיכות פעם או פעמיים, כך שיש להם הזדמנות caramelize על יותר משטח אחד. אם הסקווש נראה יבש מאוד (כמה זנים), להוסיף 1 כוס מים למחבת כדי ליצור קיטור לכסות עם לסכל. כאשר הסקווש הוא מכרז, להעביר הכל מהמחבת ללוח חיתוך, להוסיף 1 כוס מים למחבת, לגרד להמיס את המיצים, שמירה על הנוזל. לגרד את הבשר של הדלעת הרחק העורות. אתה צריך בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
כדי להפוך את המניה, להביא 6 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף את הזרעים, בסופו של דבר, עורות סקווש, זנגביל הנותרים, ו 1/2 כפית מלח. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
בינתיים, ממיסים את החמאה בסיר מרק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיף את הבצל, נותן לו מערבבים, ומבשלים על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתחיל חום קצת והוא ריחני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיף את האגסים, ג ' ינג ' ר, וסקווש, ולאחר מכן את המים שמורות deglazing. מסננים את המניה לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 25 דקות. מגניב בקצרה, ואז מחית עד חלקה לעבור דרך טחנת מזון או מסננת כדי להבטיח מרקם משיי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מגישים כמו שהוא או מערבולת בfrème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
10
ממרקי ירקות מהמטבח של דבורה מדיסון מאת דבורה מדיסון זכויות יוצרים (c) 2006 מאת דבורה מדיסון. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ירוקירוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום