קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון

הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון
הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון עשויים להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך אבל אגסים, שמן זרעי חמניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת סקווש הקיץ של דבורה מדיסון עם רוזמרין ולימון, מרק גזר השנהב של דבורה מדיסון עם קוביות קנס של גזר כתום, ו סלט עדשים של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הסקווש לשניים, לגרד את הזרעים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
שים את החתיכות בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה עם האגסים וכל אבל כמה פרוסות של זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מברשת עם שמן, העונה עם מלח, ואופים עד ריחני ועדין, על 1 שעה. להפוך את החתיכות פעם או פעמיים, כך שיש להם הזדמנות caramelize על יותר משטח אחד. אם הסקווש נראה יבש מאוד (כמה זנים), להוסיף 1 כוס מים למחבת כדי ליצור קיטור לכסות עם לסכל. כאשר הסקווש הוא מכרז, להעביר הכל מהמחבת ללוח חיתוך, להוסיף 1 כוס מים למחבת, לגרד להמיס את המיצים, שמירה על הנוזל. לגרד את הבשר של הדלעת הרחק העורות. אתה צריך בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כדי להפוך את המניה, להביא 6 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף את הזרעים, בסופו של דבר, עורות סקווש, זנגביל הנותרים, ו 1/2 כפית מלח. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בינתיים, ממיסים את החמאה בסיר מרק.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיף את הבצל, נותן לו מערבבים, ומבשלים על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתחיל חום קצת והוא ריחני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיף את האגסים, ג ' ינג ' ר, וסקווש, ולאחר מכן את המים שמורות deglazing. מסננים את המניה לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 25 דקות. מגניב בקצרה, ואז מחית עד חלקה לעבור דרך טחנת מזון או מסננת כדי להבטיח מרקם משיי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סכין קילוףסכין קילוף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מגישים כמו שהוא או מערבולת בfrème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
10
ממרקי ירקות מהמטבח של דבורה מדיסון מאת דבורה מדיסון זכויות יוצרים (c) 2006 מאת דבורה מדיסון. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ירוקירוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום