הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון עשויים להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך אבל אגסים, שמן זרעי חמניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת סקווש הקיץ של דבורה מדיסון עם רוזמרין ולימון, מרק גזר השנהב של דבורה מדיסון עם קוביות קנס של גזר כתום, ו סלט עדשים של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים את הסקווש לשניים, לגרד את הזרעים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
שים את החתיכות בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה עם האגסים וכל אבל כמה פרוסות של זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
מברשת עם שמן, העונה עם מלח, ואופים עד ריחני ועדין, על 1 שעה. להפוך את החתיכות פעם או פעמיים, כך שיש להם הזדמנות caramelize על יותר משטח אחד. אם הסקווש נראה יבש מאוד (כמה זנים), להוסיף 1 כוס מים למחבת כדי ליצור קיטור לכסות עם לסכל. כאשר הסקווש הוא מכרז, להעביר הכל מהמחבת ללוח חיתוך, להוסיף 1 כוס מים למחבת, לגרד להמיס את המיצים, שמירה על הנוזל. לגרד את הבשר של הדלעת הרחק העורות. אתה צריך בערך 2 כוסות.
כדי להפוך את המניה, להביא 6 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף את הזרעים, בסופו של דבר, עורות סקווש, זנגביל הנותרים, ו 1/2 כפית מלח. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 20 עד 25 דקות.
מוסיף את הבצל, נותן לו מערבבים, ומבשלים על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתחיל חום קצת והוא ריחני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיף את האגסים, ג ' ינג ' ר, וסקווש, ולאחר מכן את המים שמורות deglazing. מסננים את המניה לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 25 דקות. מגניב בקצרה, ואז מחית עד חלקה לעבור דרך טחנת מזון או מסננת כדי להבטיח מרקם משיי.
ממרקי ירקות מהמטבח של דבורה מדיסון מאת דבורה מדיסון זכויות יוצרים (c) 2006 מאת דבורה מדיסון. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.