הדרים קלויים והודו עשבי תיבול
הדרים קלויים והודו עשבי תיבול עשויים להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם חמאה, מרווה, הודו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. נסו הודו צלוי עשבי תיבול עם זיגוג הדרים, ציפור היא המילה: חזה הודו צלוי הדרים ועשבי תיבול, ו תרנגול הודו צלוי ורוטב עם רוטב חמוציות הדרים עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב חמאה ותיבול איטלקי. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה ההודו; משפשפים מחצית מהחמאה מתחת לעור. משפשפים את התערובת שנותרה על העור. לשפשף חלל עם מלח ופלפל ולמלא בצל, לימון, תפוז, רוזמרין וחכם. תוחבים כנפיים מתחת להודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
יוצקים 2 כוסות מרק למחבת.
אופים ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 2-3 / 4 עד 3-1 / 4 שעות או עד שמד חום קורא 180 ניתנים לזיהוי, וצולים מדי פעם בטפטופי מחבת. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.
יוצקים טפטופים לסיר קטן; שומן רזה.
שלב קמח ומרק שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
השלך בצל, לימון, תפוז ועשבי תיבול מההודו; העבירו את הודו לפלטת הגשה.
מקשטים את הפלטה בפירות הדר נוספים וענפי עשבי תיבול אם רוצים.