ההודו בגריל הגדול ביותר
ההודו בגריל הגדול ביותר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו תבלינים, מלח ופלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. . עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מתכון הסלמון בגריל הגדול ביותר אי פעם!, הוופל הגדול ביותר אי פעם, ו הגרנולה הגדולה ביותר.
הוראות
הכן גריל חיצוני לחום בינוני גבוה עקיף.
יש לשטוף את טורקיה ולייבש. הפעל כנפיים בחזרה להחזיק עור הצוואר במקום. להחזיר את הרגליים למצב תחוב.
מברישים הודו בשמן. מתבלים בפנים ובחוץ עם תבלינים איטלקיים, מלח ופלפל.
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על באח מתכת בתוך מחבת צלייה גדולה. סדר פאן על הגריל מוכן. גריל 2 עד 3 שעות, לטמפרטורת ירך פנימית של 180 מעלות F (85 מעלות C).
הסר טורקיה מגריל ולתת לעמוד 15 דקות לפני גילוף.