קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

הודו ומרק אורז בר

הודו ומרק אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל טורקיה ומרק אורז בר. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 104 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם המקורי - טעם ואורז לערבב, מרק עוף, קמח זהבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק אורז בר הודו, מרק אורז בר הודו, ו הודו ומרק אורז בר.

הוראות

1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי 5 ליטר על אש בינונית. מערבבים בשמן וקמח עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים במים, טורקיה, מים, מרק, פטריות, בצל, אורז ואורז מנות תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
חום לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים על 25 דקות או עד אורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מערבבים בחלב סויה; חום רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
4
הסר מהחום.
5
מפזרים כל מנה עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה