הודו ותרד Taquitos
הודו ותרד Taquitos נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. לך לחנות ותביא עלי תרד לתינוקות, מסקרפונה, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו טקיטוס הודו, טקיטוס תרד עוף, ו טקיטוס הודו אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 400 מעלות F. מרססים גיליון אפייה כבד עם תרסיס שמן צמחי.
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת 12 אינץ'. מבשלים את הבצל, מלח ופלפל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 6 דקות.
תוסיף את ההודו והכמון. מבשלים עד ההודו מבושל דרך, כ 5 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
הסר את המחבת מהחום והוסף את השעועית. מחית את השעועית עד חלקה, באמצעות מזלג. מוסיפים את המסקרפונה.
מניחים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מברשת כל צד של טורטיות עם שמן זית. מבשלים את הטורטיות בקבוצות עד חם, על 30 שניות. כפית על 1/4 כוס המילוי לתוך כל טורטייה ולהתגלגל לצורת סיגר.
מניחים את הטורטיות, בצד התפר למטה, על תבנית האפייה ומפזרים צ ' דר.
אופים עד שצ ' דר נמס והטורטילות פריכות וזהובות, 25 עד 30 דקות. מגניב במשך 5 דקות ומגישים עם סלסה וגואקמולי.