הודו כתום שמח
טורקיה תפוז שמחה יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 70 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 503 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. הציון הזה די טוב. נסו יום טורקיה שמח…, כתום אתה שמח על עוגת קפה, ו עוף מייפל כתום שמח (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הפירות ל טריזים.
שלב חמאה מרוככת וקליפת תפוז. עם אצבעות, בזהירות לשחרר את העור מן תרנגול הודו; לשפשף תערובת חמאה מתחת לעור.
שלב את אבקת השום, המלח והפלפל; משפשפים את החלק החיצוני והפנימי של הודו.
מניחים את התפוזים, הבצל, הרוזמרין והטימין בתוך החלל. שיפוד טורקיה פתחים; לקשור מקלות תיפוף יחד.
מכניסים קמח לשקית התנור ומנערים לציפוי.
מניחים שקית תנור בתבנית צלייה.
מקום טורקיה, חזה צד עד, בתיק.
יוצקים שמפניה ומיץ תפוזים על הודו.
חותכים שישה 1/2 אינץ'. חריצים בחלק העליון של תיק; קרוב תיק עם עניבת מסופק.
אופים ב 325 # עבור 3-3/4 ל 4-1/4 שעות או עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 180*.
מוציאים הודו לפלטת הגשה ושומרים על חום.
תן לעמוד 20 דקות לפני הגילוף. אם תרצה, לעבות מחבת טפטופים עבור רוטב.