קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות22
מגזין

הודו לבן-הודו חום

הודו לבן-הודו חום
טורקיה לבן-טורקיה חום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח מתובל, מלאי הודו, בצל פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שאריות טורקיה או טחון טורקיה ופינטו שעועית לבן צ'ילי עם סיד (ללא גלוטן), הודו חום חם, ו כריכי הודו חום חמים.

הוראות

1
תתחילי בצדפות החזה. לדלות בקמח מעורבב עם כמות מתונה של מלח ופלפל לבן.(פלפל שחור ויזואלית מאדים את הרוטב וטהור.) עובד בקבוצות, לטגן בחמאה חמה til רק בקושי נעשה. הם יבשלו עוד ברוטב, ואתה לא רוצה שהם ישחימו הרבה בכלל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
2
לנקז על מגבות נייר כמו שאתה הולך. ברגע שיש לך את כולם מרוסק, שכבה אותם בתבנית האפייה הראשונה. כאן הניסיון שלך ושיקול הדעת שלך נכנסים לתמונה. אתה הולך לעשות רוטב של קרם כבד מופחת ומיץ לימון. אז תתחילו עם כמות כפולה של שמנת ממה שאתם צריכים כדי לכסות את הצדפות של תרנגול ההודו בתבנית האפייה, ותפחיתו בחצי את זה במחבת רוטב. אתה רוצה מרקם קטיפתי ועבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הוסף 2 כפיות של מיץ לימון טרי עבור כל כוס של קרם מופחת. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
4
יוצקים את הצדפות טורקיה, באמצעות כף להרים ולנענע את החתיכות כך הרוטב הולך סביב ומתחת לכל חתיכה.הבא לדלות את קוביות הבשר הכהות בקמח מתובל במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
לטגן אלה בחמאה בקבוצות, כמו גם לנקז ולמקום השני bakingdish.In החמאה הנותרת מטגנת את הפטריות ואת הבייקון, מגרדת את כל החתיכות השחומות במחבת. כשהם נראים מוכנים, לחזור על החישובים המנטליים לכמה רוטב תצטרך. חלקים שווים של בשר הודו ויין אדום, מספיק כך שכאשר אתה מופחת בחצי יש לך מספיק כדי לכסות את קוביות הבשר הכהות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את בצל הפנינה הקפוא ואת עשבי התיבול הטריים בדקות האחרונות של בישול הרוטב. אם הרוטב נראה דק מדי, לעבות אותו קצת עם קצת קמח או קורנפלור.אתה הולך על לבבי אבל הקפד לעצור קצר של gloppy.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
קיצור טבעיקיצור טבעי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מערבבים את הרוטב בתוך ומסביב לבשר הכהה.לפתוח את בצק עלים מופשר על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מרדדים את המלבנים כך שהם רק אינץ ' גדול יותר מאשר צלחות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברשת את הביצה לשטוף סביב הקצוות העליונים של מנות אפייה, למקם את הבצק על צמרות crimp סגור. לגרום לזה להיראות מסודר ואפילו.אם כישורי בצק עלים שלך הם מתקדמים יותר, אתה יכול להחזיק כמה גבכאשר אתה מגלגל אותו ולעשות כמה שיפורים דקורטיביים של העיצוב שלך.אבל ברור ויפה זה בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
חותכים כמה ארגוניםרכיבים בחלק העליון של המאפה כדי לאפשר קיטור לברוח, ולתת את כל החלק העליון טוב הולך על עם לשטוף את הביצה.לתוך תנור preheated375 מעלות הם הולכים. לתכנן לפחות 45 דקות עד שעה אם אתה חריש דרך זה בבת אחת ללכת, בעוד הבשר והצלחת עדיין חם. אם עשית חלק מהעבודה מראש וקיררת אותה, תצטרך להסביר את התזמון הזה. אתה יודע שזה נעשה כאשר המאפה הוא נפוח וחום בכל רחבי הרטבים מתחילים בועה עד בחרקים או מפרצות קטנות בצדדים. ועכשיו הרגע שכולנו חיכינו לו. הצג את הכלים הזהים על השולחן או המזנון שלך. לצלול לתוך היציע אתה מתוגמל עם פרוסות אלגנטיות של scallopini טורקיה מתענג על רוטב שמנת למוני. אז תתכבד בתאומה הנראית לעין. אבל חכה! זה אחד הוא עפר של נתחים רכים של בשר כהה מדובקעם הטוב של פטריות, בייקון, בצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן