הודו-מחווני חומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מחווני טורקיה-חומוס. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 252 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלפפון, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריכי הודו, מחווני טורקיה BBQ, ו מחווני הודו באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את המלפפון, פטה, חומץ, נענע, 1 כף שמן זית וקמצוץ כל מלח ופלפל בקערה; לכסות ולקרר.
מערבבים את ההודו, חומוס 1/2 כוס, פטרוזיליה וכוסברה בקערה; מתבלים בנדיבות עם פלפל. לצנן את הידיים ולעצב את התערובת לתוך 16 קציצות קטנות, על 1/2 אינץ ' עבה.
חום 1/2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי מהקציצות ומבשלים עד להשחמה ומבשלים דרך, כ 2 דקות לכל צד.
העברה לצלחת. מבשלים את הקציצות הנותרות ב 1 1/2 כפות שמן זית.
מערבבים את החומוס 1/2 כוס הנותרים עם התזה של מים חמים בקערה.
מורחים חלק מהחומוס על החלק הפנימי של כל פיתה; ממלאים עם פרוסת עגבניות, קציצת הודו וחלק מתערובת המלפפון.