הודו מעושן דבש
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? הודו מעושן דבש יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. אם יש לכם שמן צמחי, שבבי עץ מסקיט, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו דבש בריח הודו מעושן, דבש-ברן ועוף מעושן, ו דבש הדר ברן הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום גבוה. אם אתה משתמש גריל פחם, להשתמש בערך פעמיים את הכמות הרגילה של פחם. להשרות שבבי עץ במחבת של מים, ולהגדיר ליד הגריל.
הסר צוואר וקרביים מטורקיה. יש לשטוף את הציפור להתייבש.
מניחים במחבת קלייה חד פעמית גדולה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד מרווה, פלפל שחור טחון, מלח סלרי, בזיליקום ושמן צמחי.
יוצקים תערובת באופן שווה על טורקיה. הפוך את צד השד טורקיה למטה במחבת, ואת האוהל רופף עם רדיד אלומיניום.
מניחים את מחבת הצלייה על הגריל שחומם מראש. לזרוק חופן שבבי העץ על הגחלים. סגור את המכסה, ומבשלים 1 שעה.
לזרוק על 2 חופנים יותר של שבבי עץ ספוג על האש.
טפטוף 1/2 הדבש על הציפור, ולהחליף את נייר הכסף. סגור את המכסה של הגריל, ולהמשיך לבשל 1 1/2 עד 2 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) בחלק העבה ביותר של הירך.
לחשוף את טורקיה, בזהירות להפוך אותו השד בצד למעלה במחבת צלייה. תרטיב עם שאר הדבש. השאירו את ההודו חשוף, ומבשלים 15 דקות. הדבש המבושל יהיה כהה מאוד.