הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פלפל, עגבניות משומר, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו הודו מעושן, שעועית שחורה, פלפל וסלט תירס, הודו מעושן, שעועית שחורה, פלפל וסלט תירס, ו שעועית שחורה ומרק חזה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן צמחי בסיר גדול וכבד מעל חום גבוה. מבשלים ומערבבים בצל, פלפל ירוק ופלפל אדום בשמן חם עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים ציר עוף לתוך הסיר ולהפחית את החום לנמוך. מערבבים מיץ ירקות, שעועית שחורה, טורקיה, עגבניות חתוכות לקוביות, שום, מיץ לימון, כמון, אבקת צ ' ילי, פלפל חלפיניו, מלח ופלפל לתוך המניה. להעלות את החום בינוני, להביא את המרק לרתיחה, ומבשלים עד מחומם דרך והטעמים מתמזגים, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
מיץ ירקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק