הודו מעושן חריף ומרק שעועית שחורה
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פלפל, עגבניות משומר, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו הודו מעושן, שעועית שחורה, פלפל וסלט תירס, הודו מעושן, שעועית שחורה, פלפל וסלט תירס, ו שעועית שחורה ומרק חזה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר גדול וכבד מעל חום גבוה. מבשלים ומערבבים בצל, פלפל ירוק ופלפל אדום בשמן חם עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים ציר עוף לתוך הסיר ולהפחית את החום לנמוך. מערבבים מיץ ירקות, שעועית שחורה, טורקיה, עגבניות חתוכות לקוביות, שום, מיץ לימון, כמון, אבקת צ ' ילי, פלפל חלפיניו, מלח ופלפל לתוך המניה. להעלות את החום בינוני, להביא את המרק לרתיחה, ומבשלים עד מחומם דרך והטעמים מתמזגים, 15 עד 30 דקות.