הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פלפל, עגבניות משומר, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו הודו מעושן, שעועית שחורה, פלפל וסלט תירס, הודו מעושן, שעועית שחורה, פלפל וסלט תירס, ו שעועית שחורה ומרק חזה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן צמחי בסיר גדול וכבד מעל חום גבוה. מבשלים ומערבבים בצל, פלפל ירוק ופלפל אדום בשמן חם עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
יוצקים ציר עוף לתוך הסיר ולהפחית את החום לנמוך. מערבבים מיץ ירקות, שעועית שחורה, טורקיה, עגבניות חתוכות לקוביות, שום, מיץ לימון, כמון, אבקת צ ' ילי, פלפל חלפיניו, מלח ופלפל לתוך המניה. להעלות את החום בינוני, להביא את המרק לרתיחה, ומבשלים עד מחומם דרך והטעמים מתמזגים, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
מיץ ירקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט