קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות46
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

הודו מעושן מרק אורז בר

הודו מעושן מרק אורז בר
הודו מעושן מרק אורז בר נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בצל, חצי וחצי, גבעול פנימי של סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . מתכונים דומים: מרק שמנת אורז בר עם הודו מעושן, סלט אורז כתום-בר עם הודו מעושן, ו מרק אורז בר הודו.

הוראות

1
מניחים את רגלי טורקיה, מים, קוביות מרק, בצל, סלרי, גזר, שום, עלי דפנה, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל שחור, טימין, אזובית, ואבקת קארי בסיר מרק; מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כָּתֵףכָּתֵף
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מערבבים את אורז הפרא. מבשלים את המרק לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
3
הסר את רגלי תרנגול ההודו והפשיט את הבשר מהעצמות והגידים. קוצצים את הבשר ומחזירים אותו למרק.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
4
יוצקים את חצי וחצי וחום רק מתחת לרתיחה; מבשלים על אש נמוכה במשך כ -30 דקות נוספות.