הודו מעושן מרק אורז בר
הודו מעושן מרק אורז בר נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בצל, חצי וחצי, גבעול פנימי של סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . מתכונים דומים: מרק שמנת אורז בר עם הודו מעושן, סלט אורז כתום-בר עם הודו מעושן, ו מרק אורז בר הודו.
הוראות
מניחים את רגלי טורקיה, מים, קוביות מרק, בצל, סלרי, גזר, שום, עלי דפנה, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל שחור, טימין, אזובית, ואבקת קארי בסיר מרק; מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 30 דקות.
מערבבים את אורז הפרא. מבשלים את המרק לפחות 1 שעה.
הסר את רגלי תרנגול ההודו והפשיט את הבשר מהעצמות והגידים. קוצצים את הבשר ומחזירים אותו למרק.
יוצקים את חצי וחצי וחום רק מתחת לרתיחה; מבשלים על אש נמוכה במשך כ -30 דקות נוספות.