הודו מקלות תיפוף פפריקה
פפריקה מקלות תיפוף טורקיה דורשת בערך 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 137 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 1220 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו כמון ופפריקה שפשפו מקלות עוף, אסיה ברביקיו טורקיה מקלות תיפוף, ו קונג פאו הודו מקלות תיפוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים שמן זית ופפריקה במחבת צלייה כדי ליצור משחה.
מניחים מכסה על מחבת צלייה או לכסות בנייר אלומיניום.
אופים ממרח פפריקה בתנור שחומם מראש עד ריחני, כ -15 דקות. מערבבים בצל ופלפל לתערובת פפריקה; מוסיפים מקלות עוף, פונים למעיל. מכסה מחבת צלייה עם מכסה או רדיד אלומיניום ולחזור לתנור.
המשך אפייה עד טורקיה הוא מאוד רך בשר נופל מן העצם, 4 עד 5 שעות.
הסר עצמות, משאיר בשר במחבת, ומערבבים בקרם של מרק פטריות ויין לבן. תערובת מבשלים מעל חום בינוני עד חם, על 5 דקות.