קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

הודו מקלות תיפוף פפריקה

הודו מקלות תיפוף פפריקה
פפריקה מקלות תיפוף טורקיה דורשת בערך 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 137 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 1220 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו כמון ופפריקה שפשפו מקלות עוף, אסיה ברביקיו טורקיה מקלות תיפוף, ו קונג פאו הודו מקלות תיפוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים שמן זית ופפריקה במחבת צלייה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מניחים מכסה על מחבת צלייה או לכסות בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
אופים ממרח פפריקה בתנור שחומם מראש עד ריחני, כ -15 דקות. מערבבים בצל ופלפל לתערובת פפריקה; מוסיפים מקלות עוף, פונים למעיל. מכסה מחבת צלייה עם מכסה או רדיד אלומיניום ולחזור לתנור.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
המשך אפייה עד טורקיה הוא מאוד רך בשר נופל מן העצם, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
הסר עצמות, משאיר בשר במחבת, ומערבבים בקרם של מרק פטריות ויין לבן. תערובת מבשלים מעל חום בינוני עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות