קושימומחה
מוכן ב21 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

הודו צלוי לחג ההודיה

הודו צלוי לחג ההודיה
הודו צלוי לחג ההודיה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך רוזמרין, עלי דפנה, גבעולי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: הודו צלוי לחג ההודיה, תרנגול הודו צלוי / מטוגן של חג ההודיה, ו ספירה לאחור # 6 הודו צלוי הודיה, בדרך שלי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שקית brining או סיר גדול מאוד
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר את ההודו מאריזתו והסר את השקיות בפנים שמחזיקות את הצוואר ואת הקרביים. יש לשטוף אותם ולשים אותם בשקית ניילון במקרר; תצטרך אותם לרוטב. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מניחים את טורקיה לתוך שקית גדולה או סיר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
יוצקים במי מלח ההודו האהוב עליי ומניחים במקרר במשך 16 עד 18 שעות כדי שהמלח יוכל להפעיל את קסמו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לאחר ההודו יש brined, להסיר אותו שקית brining ולשטוף את טורקיה ביסודיות שוב מבפנים ומבחוץ. משרים את ההודו במים קרים במשך 15 דקות, ולאחר מכן לשטוף שוב יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מסבך את הציפור או לתחוב את הרגליים ואת הכנפיים עם זאת אתה אוהב. ואז למקם את הציפור, הנקה למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה. לכסות את כל המחבת, tenting הציפור, עם רדיד כבד חובה כך שהוא אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מניחים בתנור וצולים את ההודו במשך כ 10 דקות לכל קילו. (אז עבור תרנגול הודו 20 פאונד, לצלות אותו ב 275 מעלות במשך כ 3 1/2 שעות. עבור תרנגול הודו במשקל 15 פאונד, צלי אותו במשך 2 1/2 שעות.) הערה: עדיין יהיה יותר זמן בישול אחרי זה, אבל זה יהיה בטמפרטורה שונה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כאשר הגיע הזמן להסיר את טורקיה מהתנור, לערבב יחד את החמאה, רוזמרין רצועות קליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את טורקיה מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר את נייר הכסף ולהניח בצד. (לשים מלית בציפור אם אתה רוצה בשלב זה.) לשפשף את תערובת החמאה על כל העור של טורקיה, מקבל בסדקים. הכנס מדחום בשר לתוך הירך, ליד מפרק הירך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
הנח את ההודו, חשוף, בחזרה לתנור. להמשיך לצלות את טורקיה, צליה / צחצוח עם המיצים במחבת כל 30 דקות עד המדחום רושם 165 מעלות f ועד המיצים כבר לא ורוד. זה יכול לקחת עוד 1 1/2 עד 2 1/2 שעות, תלוי בגודל של הציפור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר מהתנור ולכסות קלות עם נייר עד שאתה מוכן לגלף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מערבבים את המים, סיידר, סוכר חום, מלח, פלפל, עלי דפנה, שום, רצועות תפוז ועלים רוזמרין בסיר גדול. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן לכבות את החום לכסות. אפשר להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן למקם לתוך המקרר כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף