הודו צלוי לחג ההודיה
הודו צלוי לחג ההודיה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך רוזמרין, עלי דפנה, גבעולי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: הודו צלוי לחג ההודיה, תרנגול הודו צלוי / מטוגן של חג ההודיה, ו ספירה לאחור # 6 הודו צלוי הודיה, בדרך שלי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שקית brining או סיר גדול מאוד
הסר את ההודו מאריזתו והסר את השקיות בפנים שמחזיקות את הצוואר ואת הקרביים. יש לשטוף אותם ולשים אותם בשקית ניילון במקרר; תצטרך אותם לרוטב. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים.
מניחים את טורקיה לתוך שקית גדולה או סיר.
יוצקים במי מלח ההודו האהוב עליי ומניחים במקרר במשך 16 עד 18 שעות כדי שהמלח יוכל להפעיל את קסמו.
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
לאחר ההודו יש brined, להסיר אותו שקית brining ולשטוף את טורקיה ביסודיות שוב מבפנים ומבחוץ. משרים את ההודו במים קרים במשך 15 דקות, ולאחר מכן לשטוף שוב יבש לטפוח.
מסבך את הציפור או לתחוב את הרגליים ואת הכנפיים עם זאת אתה אוהב. ואז למקם את הציפור, הנקה למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה. לכסות את כל המחבת, tenting הציפור, עם רדיד כבד חובה כך שהוא אטום היטב.
מניחים בתנור וצולים את ההודו במשך כ 10 דקות לכל קילו. (אז עבור תרנגול הודו 20 פאונד, לצלות אותו ב 275 מעלות במשך כ 3 1/2 שעות. עבור תרנגול הודו במשקל 15 פאונד, צלי אותו במשך 2 1/2 שעות.) הערה: עדיין יהיה יותר זמן בישול אחרי זה, אבל זה יהיה בטמפרטורה שונה.
כאשר הגיע הזמן להסיר את טורקיה מהתנור, לערבב יחד את החמאה, רוזמרין רצועות קליפת תפוז.
הסר את טורקיה מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 375 מעלות F.
הסר את נייר הכסף ולהניח בצד. (לשים מלית בציפור אם אתה רוצה בשלב זה.) לשפשף את תערובת החמאה על כל העור של טורקיה, מקבל בסדקים. הכנס מדחום בשר לתוך הירך, ליד מפרק הירך.
הנח את ההודו, חשוף, בחזרה לתנור. להמשיך לצלות את טורקיה, צליה / צחצוח עם המיצים במחבת כל 30 דקות עד המדחום רושם 165 מעלות f ועד המיצים כבר לא ורוד. זה יכול לקחת עוד 1 1/2 עד 2 1/2 שעות, תלוי בגודל של הציפור.
הסר מהתנור ולכסות קלות עם נייר עד שאתה מוכן לגלף.
מערבבים את המים, סיידר, סוכר חום, מלח, פלפל, עלי דפנה, שום, רצועות תפוז ועלים רוזמרין בסיר גדול. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן לכבות את החום לכסות. אפשר להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן למקם לתוך המקרר כדי להירגע.