הודו צלוי עם זיגוג רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1240 קלוריות, 138 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גזר, טורקיה; צוואר, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם זיגוג רימון, הודו בגריל עם זיגוג פלפל שחור-רימון, ו חזה הודו צלוי בעשן עם רימון-זיגוג טימין (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים צוואר שמור, לב, ו gizzard בסיר. מבשלים מעל חום בינוני. מבשלים עד מרק giblet מצטמצם 3 3/4 כוסות, על 1 שעה. מתח; להשליך מוצקים. צ ' יל 3/4 מרק כוס עבור רוטב לחם עם משמשים מיובשים, פיסטוקים, נענע.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 204°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ ולייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להקציף מיץ תפוזים הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים הודו על מתלה במחבת קלייה גדולה כבדה. החל מסוף הצוואר, בזהירות להחליק יד בין העור והשד, ירכיים, ורגליים כדי לשחרר את העור. באמצעות מברשת מאפה או יד, להחיל מעיל דק של זיגוג רימון על בשר מתחת לעור. חומר חלל ראשי עם לימון, בצל לרבעים, ונענע. טאק קצות כנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
רימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
כרוב סגול, פרוס דק
5
מברשת טורקיה עם כמה זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
6
הודו צלוי 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
יוצקים 1 מרק כוס קרביים למחבת; מברשת טורקיה עם זיגוג. צלוי 20 דקות; מברשת עם זיגוג. צלי 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים 1 מרק כוס למחבת,מברשת עם זיגוג, ומכסים את טורקיה באופן רופף עם נייר. צלי 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מברשת עם זיגוג ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. ממשיכים לצלות עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך175, צחצוח עם זיגוג כל 20 דקות, על 1 שעה 10 דקות יותר, על 2 1/2 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
תן לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יגדל 5 עד 10 מעלות).
12
בינתיים, להטות קליית מחבת וכפית שומן מפני השטח של מיצים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
13
להוסיף 1 מרק קרביים כוס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
Place pan over 2 מבערים. להביא לרתוח מעל חום בינוני-גבוה, גירוד חתיכות השחמה.