קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות26
מגזין

הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט

הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, רוטב של הרגע האחרון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט, ו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי.

הוראות

1
אם אתה קונה ציפור קפואה, זכור לאפשר לפחות 3 ימים כדי שזה להפשיר במקרר.
2
הסר giblets וצוואר מטורקיה; עתודה להכנת מרק תוצרת בית, אם תרצה בכך. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מפזרים חלל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מניחים הודו, חזה למעלה, במחבת מטלית משומנת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
שלב חמאה מרוככת ו 2 כפות טימין קצוץ, ערבוב היטב. שימוש באצבעות, בזהירות לשחרר את העור מטורקיה באזור הצוואר, עובד למטה לאזור השד והירך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מורחים 1/4 תערובת חמאה כוס מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
7
לקשור את הרגליים יחד עם חוט כבד, או לתחוב אותם תחת דש של העור. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ציפור. למרוח בנדיבות מלח ופלפל על טורקיה. אוהל טורקיה רופף עם רדיד אלומיניום; צלי ב 325 במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
ממיסים את חמאת הטימין שנותרה בסיר קטן על אש נמוכה; מניחים בצד לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מקלפים שאלוט ומניחים בקערה; טפטוף בשמן זית ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
לחשוף את טורקיה; baste עם כמה כפות נמס תערובת חמאת טימין. צלי 1 שעה, צולה מדי פעם עם תערובת חמאה. לאחר שעה שנייה של צלייה, לפזר שאלוט במחבת סביב טורקיה; טורקיה baste. צלוי 1 יותר שעה או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק בשרי של ירכיים רושמים 180, טורקיה צלי כל 15 דקות עם תערובת חמאה ו טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
כאשר טורקיה נעשית, בזהירות להעביר אותו מגש הגשה; לארגן שאלוט סביב טורקיה. מכסים בנייר כסף, ולתת טורקיה לנוח 15 דקות לפני גילוף. שמור טיפות במחבת לרוטב של הרגע האחרון. הכן רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מגש לקישוט רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.