קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות26
מגזין

הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט

הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, רוטב של הרגע האחרון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט, ו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי.

הוראות

1
אם אתה קונה ציפור קפואה, זכור לאפשר לפחות 3 ימים כדי שזה להפשיר במקרר.
2
הסר giblets וצוואר מטורקיה; עתודה להכנת מרק תוצרת בית, אם תרצה בכך. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מפזרים חלל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4
מניחים הודו, חזה למעלה, במחבת מטלית משומנת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
שלב חמאה מרוככת ו 2 כפות טימין קצוץ, ערבוב היטב. שימוש באצבעות, בזהירות לשחרר את העור מטורקיה באזור הצוואר, עובד למטה לאזור השד והירך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מורחים 1/4 תערובת חמאה כוס מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
לקשור את הרגליים יחד עם חוט כבד, או לתחוב אותם תחת דש של העור. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ציפור. למרוח בנדיבות מלח ופלפל על טורקיה. אוהל טורקיה רופף עם רדיד אלומיניום; צלי ב 325 במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
ממיסים את חמאת הטימין שנותרה בסיר קטן על אש נמוכה; מניחים בצד לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מקלפים שאלוט ומניחים בקערה; טפטוף בשמן זית ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
לחשוף את טורקיה; baste עם כמה כפות נמס תערובת חמאת טימין. צלי 1 שעה, צולה מדי פעם עם תערובת חמאה. לאחר שעה שנייה של צלייה, לפזר שאלוט במחבת סביב טורקיה; טורקיה baste. צלוי 1 יותר שעה או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק בשרי של ירכיים רושמים 180, טורקיה צלי כל 15 דקות עם תערובת חמאה ו טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
כאשר טורקיה נעשית, בזהירות להעביר אותו מגש הגשה; לארגן שאלוט סביב טורקיה. מכסים בנייר כסף, ולתת טורקיה לנוח 15 דקות לפני גילוף. שמור טיפות במחבת לרוטב של הרגע האחרון. הכן רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מגש לקישוט רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.