הודו צלוי עם טימין טרי לשפשף מייפל זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם טימין טרי לשפשף מייפל זיגוג. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 70 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם חמאה, עלי טימין, טורקיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו הודו צלוי עם זיגוג מייפל חרדל, עוף צלוי מייפל עם תפוחי אדמה וקורנית, ו צלי קדרה עם פטריות בר וקורנית טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. הדקו את עור הצוואר לגב טורקיה עם שיפוד. מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. על המדף במחבת צלייה רדודה, במקום טורקיה, השד בצד למעלה.
בקערה קטנה, מערבבים טימין, מלח, allspice, פלפל ושמן. לשפשף תערובת קורנית על טורקיה. הכנס את הרגליים תחת רצועת העור בזנב (אם קיים), או לקשור יחד עם מחרוזת כבדה. הכנס מדחום בשר ovenproof לתוך טורקיה אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
הצלי נחשף 1 שעה. כאשר טורקיה מתחילה להפוך חום זהוב, מקום אוהל של רדיד כבד על טורקיה. צלי 2 שעות 30 דקות יותר.
בקערה קטנה למיקרוגל, חמאת מיקרוגל על 45 שניות גבוהות או עד מומסת. מערבבים בסירופ מייפל.
חותכים את רצועת העור או להסיר את העניבה מחזיקים רגליים כדי לאפשר בתוך הירכיים לבשל דרך.
מברשת טורקיה עם תערובת סירופ חמאה; צלי חשפו 20 עד 30 דקות יותר, צחצוח עם תערובת סירופ חמאה שוב לאחר 10 דקות.
טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות.
מניחים את טורקיה על מגש חם; מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
בואו לעמוד 15 דקות לגילוף הקל ביותר.
מקשטים עם זרעי טימין, פרוסות משמש ודובדבנים.