הודו צלוי עם רוטב פטריות
מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 שעות אם יש לך פטריות, עלי טרגון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle, רוסטביף עם רוטב פטריות וברנדי, ו צלי חזיר ברוטב פטריות תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
הסר טורקיה מהמקרר ולנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 40 דקות. לשפשף את הציפור כולה עם שמן זית ואת העונה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לקלף ורבע בצל אחד.
מניחים בצל, מרווה, קורנית, marjoram, רוזמרין, ועלים מפרץ בחלל של טורקיה.
מניחים הודו על מתלה צלייה משומן, להגדיר במחבת צלייה, וצולים במשך 30 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-350°f. Baste טורקיה כל 45 דקות. כאשר הטמפרטורה הפנימית של הירך של טורקיה מגיע 71°, זה נעשה. (זמן הצלייה הכולל הוא בערך 12 דקות לקילו.) בעוד טורקיה הוא צלייה, להתחיל לעשות את רוטב פטריות.
מערבבים מרק עוף וקרביים עוף וצוואר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ברפרוף מדי פעם כדי להסיר זיהומים.כאשר בשר הצוואר הוא רך לחלוטין, על 1 שעה, להסיר מן החום ואת המתח דרך מסננת רשת בסדר. מניחים מרק בצד ושומרים צוואר וקרביים, אם משתמשים.
הסר בשר מהצוואר וקוצץ בגסות אותו עם קרביים אם אתה רוצה להוסיף אותם לרוטב המוגמר.
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך ולאפשר לו לנוח לפחות 20 דקות, מעוטר בקלילות עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם. (השאר מיצים במחבת הצלייה. בינתיים, סיים את הרוטב.לקלף בצל שני לחתוך לקוביות קטנות; מילואים.
מניחים את מחבת הקלייה עם טפטוף מחבת על שני מבערים מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות ובצל קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר, על 10 דקות. לנפות קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הקמח משולב באופן מלא (הרוטב יהיה למשוך יחד ולהתחיל להיראות מעט מבריק).
מוסיפים תערובת מרק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 דקות.
מוסיפים טרגון ומתבלים במלח ופלפל. לגלף הודו ולהגיש עם רוטב.שיוך משקאות: Maysara Jamsheed Pinot Noir, Oregon. אדום בהיר, פירותי הוא תמיד נהדר עם טורקיה, אבל תוספת של רוטב פטריות במתכון זה דוחף כי אדום כלפי פינו נואר, שהוא לוויה קלאסית פטריות. זה פינו אורגון נפלא יש פרי טהור אבל מאופק, מביא טעמים אדמתיים של פטריות וסלק.