קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

הודו צלוי עם רוטב פטריות

הודו צלוי עם רוטב פטריות
מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 שעות אם יש לך פטריות, עלי טרגון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle, רוסטביף עם רוטב פטריות וברנדי, ו צלי חזיר ברוטב פטריות תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר טורקיה מהמקרר ולנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 40 דקות. לשפשף את הציפור כולה עם שמן זית ואת העונה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לקלף ורבע בצל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים בצל, מרווה, קורנית, marjoram, רוזמרין, ועלים מפרץ בחלל של טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
מניחים הודו על מתלה צלייה משומן, להגדיר במחבת צלייה, וצולים במשך 30 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-350°f. Baste טורקיה כל 45 דקות. כאשר הטמפרטורה הפנימית של הירך של טורקיה מגיע 71°, זה נעשה. (זמן הצלייה הכולל הוא בערך 12 דקות לקילו.) בעוד טורקיה הוא צלייה, להתחיל לעשות את רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מערבבים מרק עוף וקרביים עוף וצוואר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ברפרוף מדי פעם כדי להסיר זיהומים.כאשר בשר הצוואר הוא רך לחלוטין, על 1 שעה, להסיר מן החום ואת המתח דרך מסננת רשת בסדר. מניחים מרק בצד ושומרים צוואר וקרביים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודוקציצות הודו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר בשר מהצוואר וקוצץ בגסות אותו עם קרביים אם אתה רוצה להוסיף אותם לרוטב המוגמר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך ולאפשר לו לנוח לפחות 20 דקות, מעוטר בקלילות עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם. (השאר מיצים במחבת הצלייה. בינתיים, סיים את הרוטב.לקלף בצל שני לחתוך לקוביות קטנות; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מניחים את מחבת הקלייה עם טפטוף מחבת על שני מבערים מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מוסיפים פטריות ובצל קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר, על 10 דקות. לנפות קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הקמח משולב באופן מלא (הרוטב יהיה למשוך יחד ולהתחיל להיראות מעט מבריק).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מוסיפים תערובת מרק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מוסיפים טרגון ומתבלים במלח ופלפל. לגלף הודו ולהגיש עם רוטב.שיוך משקאות: Maysara Jamsheed Pinot Noir, Oregon. אדום בהיר, פירותי הוא תמיד נהדר עם טורקיה, אבל תוספת של רוטב פטריות במתכון זה דוחף כי אדום כלפי פינו נואר, שהוא לוויה קלאסית פטריות. זה פינו אורגון נפלא יש פרי טהור אבל מאופק, מביא טעמים אדמתיים של פטריות וסלק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פינו נוארפינו נואר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות