קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

הודו צלוי עם רוטב רימון

הודו צלוי עם רוטב רימון
הודו צלוי עם רוטב רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, חזה הודו צלוי עם רוטב שמנת ורוטב רימונים חמוציות, ו הודו צלוי עם זיגוג רימון.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. עבודה מחלל הצוואר (קטן), להפעיל את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור מן השד, הרגליים, ואת הירכיים, להיזהר לא לקרוע את העור. לשפשף חמאה מרוככת בין העור לבשר, ואז מפזרים חללי טורקיה ועור עם מלח ופלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם שיפוד מתכת וקפלים כנף טיפים תחת השד. דברים חלל גדול עם בצל ורסיסי טימין ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מיתר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
מקלות עוףמקלות עוף
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
להבריש עור בכל רחבי עם כמה חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
לשים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה גדולה flameproof וצלי, צולה עם כמה חמאה מומסת ו/או מיצי פאן כל 20 דקות (אם טורקיה בראונינג מהר מדי, לכסות באופן רופף עם לסכל), עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של ירך (לא לגעת עצם) רושמים 170°f, 2 1/2 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בזהירות להטות טורקיה כך כל מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך מחבת צלייה, ולאחר מכן להעביר את טורקיה מגש (לא לנקות מחבת צלייה) ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 30 דקות (טמפרטורה של בשר הירך יעלה 82°).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1
לבשל סוכר בסיר יבש 1 ליטר כבד על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף 1/2 כוס מיץ רימון (השתמש בזהירות; תערובת יהיה בועה קיטור במרץ) ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד קרמל הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3
הסר סירופ מחום.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד או קערה, ואז לרפרף את השומן להזמין 1/4 כוס שלו.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף מספיק טורקיה מלאי מיצי פאן סך 3 1/2 כוסות נוזל. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מים מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים דרך מסננת בסדר-mesh למדידת זכוכית עם מניות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
לטאטא יחד שמורות שומן וקמח בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים רביכה מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, עד זהב חיוור, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הוסף תערובת חמה בזרם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, לטאטא, ולהוסיף סירופ רימונים, ואז להפחית את החום ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, כ 5 דקות. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ומבשלים רוטב 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בכף הנותרים מיץ רימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
סירופ רימוניםסירופ רימונים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר מחרוזת ושיפוד מטורקיה ולהשליך בצל ותימין מחלל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
מגישים הודו עם רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1
חותכים 2 עד 3 רימונים במחצית תשבץ, ולאחר מכן מיץ עם מסחטה ידנית או חשמלית; לחלופין, להסיר זרעים רימון וזרעי דופק במעבד מזון עד עסיסי, ולאחר מכן להעביר זרעים למסננת ולתת לנקז, לחיצה על והשלכת מוצקים.* סירופ רימונים יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימוניםסירופ רימונים
רימוןרימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף