קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות65
מגזין

הודו צלוי עם שום, רוזמרין ולימון צלוי עם רוטב פטריות קרמיני

הודו צלוי עם שום, רוזמרין ולימון צלוי עם רוטב פטריות קרמיני
הודו צלוי עם שום, רוזמרין ולימון קלוי עם רוטב פטריות קרמיני הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. מנה זו מכילה כ 151 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, רוזמרין, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה מרהיב. נסו הודו צלוי עם רוזמרין-חמאת שום לשפשף ורוטב פאן, פטריות ורוטב שום קלוי, ו פיצת פטריות קלויה עם שום ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור טורקיה: מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את טורקיה מהמקרר 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
3
לשפשף את הצד לחתוך של 2 חצאים של שום על טורקיה כולה, ולאחר מכן לשים בחלל.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מברשת את טורקיה כולה עם 4 כפות של החמאה ומפזרים רוזמרין, מלח ופלפל (כולל בחלל). שים 2 חצאי לימון לתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
לימוןלימון
5
שים את שאלוט, גזר, סלרי וחצאי שום ולימון הנותרים בתחתית מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
מניחים מדף קלייה במחבת ומניחים את תרנגול ההודו על המדף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים 2 כוסות של המניה לתחתית המחבת ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
שים את הנותרים 4 כפות חמאה ו 4 כוסות מלאי בסיר בינוני ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. שמור מכוסה וחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
צלי את ההודו ל-30 דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F ולהמשיך צלייה, צולה עם המניה החמה כל 20 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רישומי השד 155 מעלות F ולתוך רשם הירך 160 מעלות F, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
10
הסר את ההודו ללוח חיתוך, אוהל רופף עם נייר ולתת לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
מסננים את המיצים לקערה דרך מסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
12
תן את השומן לעלות לחלק העליון של המניה ולהסיר 1/4 כוס השומן. שמור את השומן כדי להפוך את הרוטב. שמור את המיצים המתוחים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלאימלאי
1
מחממים את השומן השמור במחבת הצלייה (המשמש לצלות את טורקיה) מעל חום גבוה מעל 2 מבערים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד חום זהוב והנוזל התאדה, כ 8 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים עד חום זהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
לטאטא ביין אדום ולבן ומבשלים עד התאדה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים את הנוזל הקלוי השמור ומניות העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
5
מוסיפים את ספרי הרוזמרין ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, תוך ערבוב מתמיד, כ -5 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
6
תחרוט את ההודו ותגיש עם רוטב פטריות קרמיני.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב