קושימומחה
מוכן ב52 שעות
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

הודו צלי בריח

הודו צלי בריח
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ידידותית? תרנגול הודו צלי עשוי להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1166 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרגרי ערער, גרגירי פלפל, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הודו צלוי בריח, הודו צלוי בריח, ו הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
במיכל גדול מספיק כדי להחזיק את טורקיה ומי מלח לשלב את כל החומרים למעט מים, טורקיה ובהיר butter.In סיר להביא מים לרתיחה ולהוסיף מיכל, ערבוב כדי להמיס מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו להתקרר עד קר.
3
מוסיפים את טורקיה למי מלח כך שהוא שקוע לחלוטין, מכסים, ומקררים במשך 48 שעות. (מיכל מגב-דלי חדש גדול או Rubbermaid עובד נהדר עבור זה. אם טורקיה אינה שקועה לחלוטין, סובב אותה מספר פעמים במהלך 48 השעות.מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לנקז את ההודו, ללטף אותו יבש, מסבך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
להעביר את ההודו למחבת צלייה מצויד מתלה.יש לשטוף עובי כפול של cheesecloth במים קרים לסחוט לחות עודפת. לטבול בחמאה מבהירה ולסדר מעל טורקיה.צולים את ההודו, צולים אותו לעתים קרובות עם כל חמאה מבהירה ומיצי המחבת שנותרו, במשך 3 עד 4 שעות, או עד מדחום בשר מוכנס מפרק הירך רושם 150 מעלות F והמיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
מים נוספיםמים נוספים
6
תן מנוחה, מכוסה באופן רופף עם נייר, במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ