קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות64
מגזין

הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה

הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה
צריך ללא גלוטן ומרינדה ראשונית? הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרי וחמאה כתומה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1526 קלוריות, 187 גר' של חלבון, ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, חלפיניו, הודו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו הודו צלוי מרווה, מרווה שפשף הודו קלוי, ו טורקיה מורשת קלוי איטי עם כתום ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מיץ תפוזים בסיר קטן שאינו מגיב ולהביא לרתיחה על חום גבוה. לבשל עד מופחת על 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
4
שים את החמאה, סירופ כתום מגניב, גרידה, jalapeno ומרווה במעבד מזון ולעבד עד חלקה, העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
לגרד לתוך קערה. יכול להיעשות 1 יום מראש ומאוחסן, מכוסה במקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר צוואר וgizzard מהתרנגול ולהשליך. יש לשטוף את הציפור ביסודיות עם מים קרים להתייבש. לשפשף את כל פני השטח עם 1/2 של החמאה. מתבלים את העור ואת החלל בנדיבות עם מלח ופלפל. מסבך את ההודו ומניח על מתלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
צולים את ההודו במשך 30 דקות, ואז הופכים את הטמפרטורה ל-375 מעלות וממשיכים לצלות במשך 1 1/2 שעות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות F, מצחצחים עם החמאה הנותרת כל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
הסר את טורקיה מהתנור ולתת מנוחה במשך 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)