הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה
צריך ללא גלוטן ומרינדה ראשונית? הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרי וחמאה כתומה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1526 קלוריות, 187 גר' של חלבון, ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, חלפיניו, הודו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו הודו צלוי מרווה, מרווה שפשף הודו קלוי, ו טורקיה מורשת קלוי איטי עם כתום ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מיץ תפוזים בסיר קטן שאינו מגיב ולהביא לרתיחה על חום גבוה. לבשל עד מופחת על 1/4 כוס.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
שים את החמאה, סירופ כתום מגניב, גרידה, jalapeno ומרווה במעבד מזון ולעבד עד חלקה, העונה עם מלח ופלפל.
לגרד לתוך קערה. יכול להיעשות 1 יום מראש ומאוחסן, מכוסה במקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
הסר צוואר וgizzard מהתרנגול ולהשליך. יש לשטוף את הציפור ביסודיות עם מים קרים להתייבש. לשפשף את כל פני השטח עם 1/2 של החמאה. מתבלים את העור ואת החלל בנדיבות עם מלח ופלפל. מסבך את ההודו ומניח על מתלה במחבת צלייה גדולה.
צולים את ההודו במשך 30 דקות, ואז הופכים את הטמפרטורה ל-375 מעלות וממשיכים לצלות במשך 1 1/2 שעות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות F, מצחצחים עם החמאה הנותרת כל 15 דקות.
הסר את טורקיה מהתנור ולתת מנוחה במשך 20 דקות לפני גילוף.