הודו שעועית שחורה צ'ילי
אם יש לך רוטב אדובו, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: הודו שעועית שחורה צ'ילי, הודו שעועית שחורה צ'ילי, ו שעועית שחורה הודו צ'ילי.
הוראות
ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טורקיה ומלח; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה הוא כבר לא ורוד. לדחוף בשר לקצוות החיצוניים של פאן; להוסיף בצל ושום למרכז פאן. מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
להוסיף תיבול צ ' ילי; לבשל 1 דקה.
מערבבים עגבניות, מרק, צ 'יפוטלה צ' ילה ורוטב adobo.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים שעועית; מבשלים 5 דקות יותר או עד מחומם היטב.
מקשטים מנות בודדות עם שמנת חמוצה, פלחי לימון וכוסברה.