הודו תפוח מלית
עוף תפוח מלית עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 773 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך צימוקים, לחם בן יום, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו הודו תפוח פקאן מלית, הודו עם תפוח-ו-caramelised-מילוי בצל, ו הודו קלוי בלסמי עם מילוי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, לטגן סלרי ובצל בחמאה עד במכרז.
הסר מהחום; מערבבים בקוביות הלחם, תפוחים, צימוקים, מלח, טימין, מרווה ופלפל.
ממש לפני האפייה, דברים רופפים טורקיה עם 4 כוסות מלית.
מקום שנותר מלית 2 qt משומן. צלחת אפייה; לקרר עד מוכן לאפות. שיפוד פתחים של תרנגול הודו; לקשור מקלות תיפוף יחד.
מניחים את השד על מדף במחבת צלייה.
אופים, חשוף, ב 325° עבור 3-3/4 עד 4 שעות או עד מדחום קורא 180° עבור טורקיה ו 165° עבור המילוי, צליעה מדי פעם עם טפטוף מחבת. (לכסות באופן רופף עם נייר אם טורקיה חומים מהר מדי.)
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 20-30 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד השחמה. מכסים את טורקיה ולתת לעמוד במשך 20 דקות לפני הסרת מלית גילוף טורקיה. אם תרצה, לעבות טפטוף מחבת לרוטב.