קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

הומיטאס האקוודורי

הומיטאס האקוודורי
Humitas אקוודור עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 80 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מים, תירס אוזניים על קלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Humitas (פודינג תירס ארגנטינאי), מתכון Humitas תירס מתוק, ו סלט סלק אקוודורי.

הוראות

1
הסר קליפות ירוקות ומשי מתירס, להיות זהיר כדי לשמור על קליפות שלמות. להשליך משי.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
מניחים קליפות בסיר גדול של מים רותחים ו blanch 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מן המים; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
חותכים גרעינים את cobs.
5
מניחים חצי גרעינים ובצל במיכל בלנדר; כיסוי. להתמזג במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים גרעיני תירס הנותרים, חמאה, אבקת אפייה, ביצים קמח תירס במיכל בלנדר; לכסות. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גרעינים תירסגרעינים תירס
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
להוסיף מחית תירס בקערה. מערבבים בגבינה. (הבלילה תהיה עבה אבל לא נוקשה.)
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מקום 2 של קליפות תירס על משטח עבודה, עם צדדים ארוכים חופפים מעט. כף 1/4 כוס מחית התירס על המחצית התחתונה של הקליפות; מקפלים את החלק העליון של הקליפות מעל המילוי. מקפלים לחצי מצד שמאל, ואז לקפל לחצי שוב מצד ימין. (קצה אחד של כל humita צריך להישאר פתוח.) חזור עם 34 של קליפות תירס הנותרים פירה תירס הנותרים. שמור קצוות מקופלים במקום על ידי tieing סגור עם רצועות דקות של קליפות התירס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10
ממלאים סיר גדול עם 2 כוסות מים. סל אוניית קיטור קו עם מחצית מקליפות תירס השאריות; מקום בסיר. לעמוד humitas, פתוח מסתיים, בסל; לכסות עם קליפות התירס הנותרים. כסה את הסיר במכסה. מביאים מים לרתיחה בחום גבוה. להפחית את החום נמוך; קיטור 30 דקות או עד humitas הם המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת