הומיטאס האקוודורי
Humitas אקוודור עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 80 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מים, תירס אוזניים על קלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Humitas (פודינג תירס ארגנטינאי), מתכון Humitas תירס מתוק, ו סלט סלק אקוודורי.
הוראות
הסר קליפות ירוקות ומשי מתירס, להיות זהיר כדי לשמור על קליפות שלמות. להשליך משי.
מניחים קליפות בסיר גדול של מים רותחים ו blanch 1 דקה.
מניחים חצי גרעינים ובצל במיכל בלנדר; כיסוי. להתמזג במהירות בינונית עד חלקה.
מניחים גרעיני תירס הנותרים, חמאה, אבקת אפייה, ביצים קמח תירס במיכל בלנדר; לכסות. להתמזג עד חלקה.
להוסיף מחית תירס בקערה. מערבבים בגבינה. (הבלילה תהיה עבה אבל לא נוקשה.)
מקום 2 של קליפות תירס על משטח עבודה, עם צדדים ארוכים חופפים מעט. כף 1/4 כוס מחית התירס על המחצית התחתונה של הקליפות; מקפלים את החלק העליון של הקליפות מעל המילוי. מקפלים לחצי מצד שמאל, ואז לקפל לחצי שוב מצד ימין. (קצה אחד של כל humita צריך להישאר פתוח.) חזור עם 34 של קליפות תירס הנותרים פירה תירס הנותרים. שמור קצוות מקופלים במקום על ידי tieing סגור עם רצועות דקות של קליפות התירס הנותרים.
ממלאים סיר גדול עם 2 כוסות מים. סל אוניית קיטור קו עם מחצית מקליפות תירס השאריות; מקום בסיר. לעמוד humitas, פתוח מסתיים, בסל; לכסות עם קליפות התירס הנותרים. כסה את הסיר במכסה. מביאים מים לרתיחה בחום גבוה. להפחית את החום נמוך; קיטור 30 דקות או עד humitas הם המשרד.