הוסקה
האוסקן הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 610 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, ביצים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מכלמתכונים יש 14 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את החלב בסיר קטן עד שהוא מבעבע, ואז מסירים מהאש. מערבבים פנימה את החמאה עד להמסה; נותנים להתקרר לפושר.
בקערת ערבוב קטנה ממיסים שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות. בקערה קטנה אחרת שלבו 2 ביצים שלמות עם החלמון; מקציפים קלות.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד 4 כוסות קמח, סוכר לבן, מלח, גרידת לימון, מייס ואגוז מוסקט. יוצרים באר במרכז התערובת הזו ויוצקים פנימה את החלב שהתקרר, תערובת השמרים והביצים הטרופות. מקציפים היטב עד שנוצר בצק רופף. מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלת נפחו, כ -3 שעות.
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש בעדינות את הבצק ולשלב בהדרגה את כוס הקמח שנותרה. ממשיכים ללוש עד שהבצק חלק ואלסטי, כ -10 דקות.
מחלקים בצק ל -3 מנות; 1 קטן, 1 בינוני ו -1 גדול (או אחד בגודל קלמנטינה, אחד בגודל תפוז ואחד בגודל אשכולית).
חותכים את חתיכת הבצק הגדולה ביותר לשניים ומרדדים אותה ל -2 חבלים ארוכים באורך של כ -30 סנטימטרים. סובב את החבלים יחד והניח לספירלה בקוטר 8 אינץ ' והניח אותה על דף עוגיות משומן קלות.
חותכים את חתיכת הבצק בגודל בינוני לשניים ומרדדים ל -2 חבלים באורך של כ -20 סנטימטרים כל אחד. סובבו את החבלים יחד והניחו בטבעת על גבי עיגול הבצק הראשון.
מרדדים את חתיכת הבצק הקטנה ביותר לחבל באורך של כ -12 סנטימטרים. סליל את החבל הזה על גבי הבצק השני. הכיכר שהושלמה צריכה להיראות כמו פירמידה.
מניחים את כיכר חשוף בתנור לא מחומם לעלות עד הוכפל בגודל, על 2 שעות.
מוציאים את הכיכר מהתנור ומחממים מראש ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מקציפים קלות את החלבון השמור ומברישים מעל הכיכר.
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 40 דקות או עד להשחמה קלה. אם הלחם מתחיל להשחים מהר מדי, מכסים בנייר אלומיניום וממשיכים לאפות. מגניב על רשת.