החזיר.
החזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2524 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 218 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פלפל קאיין, שום מגורען, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הנקניקיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Spooky spider cakes כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 196 שעות. נסו מתכונים דומים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
טוחנים את התחת חזיר פעמיים דרך מטחנת בשר עם למות גדול וליצור ארבעה קציצות 8 אונקיה.
מפזרים את הקציצות בנדיבות עם לשפשף סוכר חום וגריל לטמפרטורה הרצויה (אנו ממליצים בינוני או ורוד במרכז). למעלה עם צ ' דר מעושן ולהמיס אותו עם הגריל שלך סגור.
חותכים את הקישורים החמים לשניים ולפצל את המרכז. גריל משני הצדדים עד פריך. כדי להרכיב את הכריך, להפיץ את הלחמנייה התחתונה עם מיונז דרום קרוליינה העליון עם צ ' ילי כבוש בייקון מייפל. לאחר מכן, להוסיף את קציצת החזיר ולאחר מכן העליון עם קישור חם פיצול. אנחנו מגישים את הצ 'יפס שלנו בצד, אבל הכריך נהדר עם סלט תפוחי אדמה, צ' יפס או כל דבר אחר.
מערבבים את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי, מלח, שום מגורען, בצל מגורען, פלפל שחור ופלפל קאיין יחד בקערה. לכסות בחוזקה ולהשאיר את בטמפרטורת החדר.
מקציפים יחד את החרדל, חומץ, סוכר חום, פפריקה, פלפל שחור, פלפל קאיין ורוטב ווסטרשייר.
בואו לשבת לילה כדי לפתח טעם (אנחנו גם משתמשים ברוטב זה כרוטב מנגל מבוסס חרדל ללא מיונז).
מקציפים יחד את הרוטב ואת המיונז ומניחים בצד במקרר עד מוכן לשימוש. השתמש בכל תוספת לסנדוויצ ' ים, טובל דברים מטוגנים ב... באמת כל דבר.
מערבבים את המלח הכשר, הסוכר החום והמלח הוורוד אם מעשנים את הבייקון ומערבבים היטב. ואז להקציף בסירופ מייפל. לשפשף את התרופה על הבטן חזיר כולו ולמקם בשקית zip-top (להסיר את האוויר מן השקית לפני האיטום).
מניחים במקרר במשך 7 ימים, מרפרף את הבטן כל יום כדי לאזן את התרופה. ביום השמיני, להסיר את הבטן מן התרופה ולשטוף ביסודיות. לאחר מכן מניחים במקרר חשוף, רצוי על מתלה עבור זרימת אוויר טובה יותר. השאירו לילה להתייבש וליצור גלולה (העור עשוי חלבונים הנוצרים על פני השטח כדי לאפשר את העשן לחדור את הבשר טוב יותר). אם יש לך מעשן, עשן את הבטן במשך 3 שעות ב 200 מעלות F לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F.
הסר מן המעשן, מגניב לחתוך על 1/4 אינץ ' עבה. אם אין לך מעשן, לשים את הבטן על מתלה תנור במשך 3 שעות ב 200 מעלות F ומבשלים לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F. ואז מגניב לחתוך על 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים את פרוסות הבייקון על תבנית אפייה ואופים ב 375 מעלות F עד חום ופריך. (להזמין שומן בייקון תוצרת בית לארוחת הבוקר של מחר.)