קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות48
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

הטוב ביותר אי פעם Rugelach

הטוב ביותר אי פעם Rugelach
Best Ever Rugelach דורש כ -3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-48 מנות. לקינוח הזה יש 64 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . גשו לסופר וקנו מים, קינמון טחון, גבינת קוטג' ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 10% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). רוגלך , רוגלך ורוגלך דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מערבבים גבינת קוטג' ו-1 כוס חמאה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים היטב, ואז מערבבים בהדרגה את הקמח. הבצק יהיה דביק. מחלקים את הבצק לשלישים ועוטפים בנייר שעווה. מקררים לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שלבו את 1/4 כוס החמאה הנותרת עם הסוכר החום, הקינמון, הפקאנים והצימוקים. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
5
מרדדים בכל פעם כדור בצק אחד לעיגול בגודל 9 אינץ' על משטח מקומח, תוך שמירה על שאר הבצק צונן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מורחים 1 כף מרמלדת התפוזים האופציונלית על העיגול. מהדקים בעדינות 1/3 מתערובת האגוזים לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
חותכים את העיגול ל-16 טריזים.
8
מגלגלים כל טריז בחוזקה, מתחילים בקצה הרחב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את העוגיה עם הצד כלפי מטה על תבנית האפייה המוכנה. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר. מקציפים את החלבון עם המים בקערה קטנה, ואז מברישים את התערובת על כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור Rugelach. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.