הטוב ביותר אי פעם Rugelach
Best Ever Rugelach דורש כ -3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-48 מנות. לקינוח הזה יש 64 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . גשו לסופר וקנו מים, קינמון טחון, גבינת קוטג' ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 10% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). רוגלך , רוגלך ורוגלך דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים גבינת קוטג' ו-1 כוס חמאה בקערה.
מערבבים היטב, ואז מערבבים בהדרגה את הקמח. הבצק יהיה דביק. מחלקים את הבצק לשלישים ועוטפים בנייר שעווה. מקררים לפחות שעתיים.
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות נייר אפייה.
שלבו את 1/4 כוס החמאה הנותרת עם הסוכר החום, הקינמון, הפקאנים והצימוקים. לְהַפְרִישׁ.
מרדדים בכל פעם כדור בצק אחד לעיגול בגודל 9 אינץ' על משטח מקומח, תוך שמירה על שאר הבצק צונן.
מורחים 1 כף מרמלדת התפוזים האופציונלית על העיגול. מהדקים בעדינות 1/3 מתערובת האגוזים לתוך הבצק.
חותכים את העיגול ל-16 טריזים.
מגלגלים כל טריז בחוזקה, מתחילים בקצה הרחב.
מניחים את העוגיה עם הצד כלפי מטה על תבנית האפייה המוכנה. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר. מקציפים את החלבון עם המים בקערה קטנה, ואז מברישים את התערובת על כל עוגייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 18 עד 20 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור Rugelach. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.