קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות18
ציון בריאות18
מגזין

הטורדוקן האולטימטיבי

הטורדוקן האולטימטיבי
טורדקן האולטימטיבי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עוף, ברווז, בשר נקניק בתפזורתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: Turducken, Turducken, ו טורדקן פו בויז..

הוראות

1
עוף העונה באופן שווה על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
שכב עוף שטוח, צד העור למטה, על קרש חיתוך. צורה 12 אונקיות של נקניק לתוך יומן בערך 2 אינץ ' קוטר ומניח במרכז העוף. הרם צד אחד של עוף לעטוף בחוזקה סביב נקניק. הרם את הצד השני, ומאפשר לעור משני הצדדים לחפוף וליצור חותם. העוף צריך עכשיו להיות עטוף סביב הנקניק. לעטוף בחוזקה בכמה שכבות של פלסטיק לעטוף כך עוף יוצר גליל הדוק (ראה הערה לעיל). לחלופין, עוף יכול להיות כרוך בחוזקה עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מניחים עוף בתוך שקית ואקום אוטם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מניחים בסיר גדול ומכסים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מניחים מעל חום וחום בינוני גבוה עד בועות רק מתחילים לעלות מלמטה. הפחת חום להגדרה הנמוכה ביותר ובשל עד שהעוף מרגיש מוצק למגע ומדחום קריאה מיידי מוכנס דרך הפלסטיק למרכז הקופות 140 עד 145 ° F, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
בעוד העוף מתבשל, מתבלים את הברווז מכל הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ברווז שלםברווז שלם
7
מניחים 36 על ידי 12 אינץ חתיכת פלסטיק לעטוף על קרש החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
שכב ברווז שטוח, צד העור למטה, על ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מורחים נקניקיות שנותרו באופן שווה על פני השטח של בשר. כאשר העוף מבושל, להסיר שקית ניילון לעטוף בזהירות לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
מניחים עוף חם ישירות על גבי ברווז, מיושר לאורך המרכז. שימוש בניילון נצמד כדי לסייע לך, בזהירות לעצב את הברווז סביב העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ברווז שלםברווז שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
רול לתוך גליל הדוק בכמה שכבות של פלסטיק לעטוף. לחלופין, ברווז יכול להיות קשור בחוזקה עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
מניחים עוף / ברווז בתוך שקית ואקום חותם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ברווז שלםברווז שלם
13
מניחים בסיר גדול ומכסים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
מניחים מעל חום וחום בינוני גבוה עד בועות רק מתחילים לעלות מלמטה. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר ולבשל עד ברווז מרגיש מוצק למגע, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
15
הסר ברווז מהמים. אם השתמשת שקית ואקום או ניילון לעטוף, להסיר את שניהם, ואז בחוזקה מסבך את הברווז עם חוט. יבש חיצוני ביסודיות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ברווז שלםברווז שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חוט קצביםחוט קצבים
16
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מוסיפים ברווז / עוף ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים היטב פריך מכל הצדדים, לשפוך עודף שניתנו שומן לפי הצורך (אתה יכול לשמור את השומן הזה לשימוש אחר), על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ברווז שלםברווז שלם
18
התאם את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
19
מניחים את עור טורקיה בצד על קרש חיתוך ועל פני השטח החשופים העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
20
הסר חוט מן הברווז / עוף והמקום במרכז טורקיה, מיושר לאורך המרכז. במידת הצורך, לקצץ ברווז / עוף רול כך הוא באותו אורך כמו חזה טורקיה. (אתה יכול לשרת את הברווז עודף/טורקיה גם כן).
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ברווז שלםברווז שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
21
בזהירות להרים צד אחד של טורקיה כדי לכסות את הברווז / עוף, ואז להרים את הצד השני, לתת את העור חפיפה על ידי לפחות 1 אינץ'. השתמש שיפודי מתכת או עץ כדי לאבטח את העור 5 עד 8 מקומות. בזהירות להעביר טורקיה V-או u-rack להגדיר במחבת צלייה, בצד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
22
כשרגלי ההודו מופנות אליך, מניחים חתיכה ארוכה של חוט קצבים מאחורי החזה, תוחבים אותו למפרקי הכנף. משוך אותו סביב השד לאורך הבסיס שלה לתחתית השד, ולאחר מכן לאפשר את הקצוות לחצות. לעטוף כל קצה סביב קצה מקל התיפוף, ולמשוך אותם בחוזקה יחד. לולאה הקצוות של החוט סביב שני מקלות התיפוף כמה פעמים כדי לאבטח, ואז לקשור קשר לקצץ את העודף. לשפשף את השמן שנותר בכל רחבי טורקיה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
23
העברה לתנור וצלי עד חום זהוב, חזה הודו רושם לפחות 150 ° F על מדחום קריאה מיידית, וירכיים רושמות לפחות 74°, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
24
העברה ללוח חיתוך, להסיר בזהירות שיפודים, ולאפשר לנוח במשך 20 דקות. לגלף, להסיר רגליים וכנפיים. שד מפוצל לשניים לאורכו במרכז כדי ליצור שני חצאים ללא עצמות. חותכים לרוחב לפרוסות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות