הטלת פסטה בגינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פסטת גן לזרוק. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מים, פסטת עניבת פרפר, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גינה-פסטה טרייה לזרוק, גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), ו זריקת הפסטה של פאט.
הוראות
לבשל פסטה ב 3 ליטרים מים רותחים בתנור הולנדי 12 דקות.
מוסיפים ברוקולי וגזר, ומבשלים 1 דקה; ניקוז. יש לשטוף במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז. החזרת תערובת פסטה לתנור ההולנדי. מערבבים בארטישוקים ו -4 המרכיבים הבאים.
להוסיף רוטב, לזרוק מעיל. כיסוי וצינה 2 שעות.